Kontaktlarm med
direktkoppling till
Verisure larmcentral

Verisure SOS

Tjänsten Verisure SOS ingår i din larmtjänst och sätter dig snabbt i kontakt med Sveriges största larmcentral.

På många av våra produkter finns funktionen kontaktlarm, eller Verisure SOS, som snabbt sätter dig i kontakt med vår larmcentral. Funktionen finns även tillgänglig i Verisure App, huvudsakligen genom tjänsten Verisure Guardian.

Bra att veta: Ett kontaktlarm med Verisure SOS går till Verisures larmcentral och ska inte förväxlas med SOS Alarm. Vid en akutsituation, ring 112.

Räkna ut pris*

Verisure SOS går till Verisures larmcentral
 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

Verisure SOS i ditt hemlarm

Produkter med Verisure SOS

Vilka produkter har Verisure SOS?

Det är inte alla som alltid har sin mobiltelefon till hands. Det finns även vissa behov och situationer som kräver enklare lösningar för att snabbt kunna få assistans. Vi erbjuder flera olika produkter och tjänster som snabbt sätter dig i kontakt med vår larmcentral på det sättet som passar dina behov:

Hur kan jag använda Verisure SOS?

Hur kan jag använda Verisure SOS?

Låt oss beskriva två exempel på hur du kan använda dig av Verisure SOS:

1. En trygghetspanel kan vara lämplig att ha vid sängen. Du kan då snabbt och enkelt skicka ett kontaktlarm till larmcentralen och stanna kvar där du är ifall du tror att någonting har hänt någon annanstans i bostaden.

2. Verisure Guardian låter dig ta med hemlarmets trygghet överallt. Om du är ute och går när det är mörkt och situationen känns otrygg kan du enkelt komma i kontakt med vår larmcentral med din mobil.

Vad händer vid ett Verisure SOS-larm?

Vad händer vid ett Verisure SOS-larm?

När du skickar ett Verisure SOS går ett prioriterat kontaktlarm till vår larmcentral. Våra specialutbildade larmoperatörer tar emot larmet, verifierar orsaken till larmet och sätter snabbt in rätt åtgärd, som exempelvis att kontakta dina kontaktpersoner, skicka väktare eller kontakta polis och räddningstjänst.

Beroende på hur just ditt larmsystem är utformat, och beroende på med vilken produkt du skickar ditt Verisure SOS, så kan larmoperatörerna prata med dig genom röstenheten eller motringa till din mobiltelefon. Med Verisure SOS finns larmcentralen alltid vid din sida.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.