är du intresserad av att skaffa ytterligare ett larmsystem?

Om du skulle skaffa ett larm till, vad skulle du skydda då? Vi vill att du ska vara trygg och säker i alla dina hem, oavsett om du har villa, radhus, lägenhet eller ett fritidsboende. Därför har vi just nu ett erbjudande om extralarm till dig som är kund hos oss. Trygga din familj med vårt erbjudande om ytterligare ett hemlarm till ett fantastiskt erbjudande.

* Gäller nyinstallation av Verisure Extra Larm. Extralarmet kopplas till ditt användarkonto på Mina Sidor och samfaktureras med din befintliga fakturering. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Du har rätt till 14 dagars ångerrätt, därutöver gäller Verisures allmänna köpvillkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet.
Läs mer om äganderätt och friköp här.

Ring 013-31 78 50 direkt eller skicka in ditt telefonnummer så ringer vi upp.

KONTAKTA MIG, JAG ÄR INTRESSERAD

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

KONTAKTA OSS

Telefon kundtjänst: 020-7 24 365

Telefon kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Försäljning/information hemlarm: 020-26 26 00

Fax: 013-31 77 22

VERISURE SECURITAS DIRECT GROUP

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien och Portugal.

Vi har över 3 miljoner kunder i 16 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen.