Verisure

Kampanj! Spara 1990 kr på hemlarm*

FÅ PRIS PÅ LARM

Tillbaka

Vad söker du ett larmsystem till?

1/10

Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.

Tillbaka

Hur många kvadratmeter är ditt boende?

1/10

Tillbaka

Var ligger ditt hem? Ange ditt postnummer.

1/10

Tillbaka

Hur är huvudingången placerad?

1/10

Tillbaka

Hur många ingångar har din bostad?

1/10

Tillbaka

Hur många timmar om dagen är hemmet obevakat?

1/10

Tillbaka

Har du husdjur?

1/10

Tillbaka

Har någon i ditt område drabbats av inbrott eller brand den senaste månaden?

1/10

Tillbaka

Är du kund hos Verisure idag?

1/10

Tillbaka

Du är ett klick från resultatet!

1/10

Varför ska jag ange mitt telefonnummer? För att kunna ge dig ett så anpassat erbjudande som möjligt behöver vi kontakta dig. Du får då berätta lite mer om säkerheten i ditt hem. Vi erbjuder dig en kostnadsfri säkerhetskontroll och går igenom de tjänster som kan vara aktuella för dig. Vi använder ditt telefonnummer för att lagra dina svar och ditt testresultat i våra system så att du inte behöver svara på samma frågor igen. Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret. Information om vår behandling av dina personuppgifter inklusive dina rättigheter hittar du här: integritets- och webbplatspolicy.

Tillbaka

Hur stor är din lägenhet?

1/10

Tillbaka

Vilken våning bor du på?

1/10

Tillbaka

Var ligger ditt hem? Ange ditt postnummer.

1/10

Tillbaka

Har du installerat ett nytt lås i din lägenhet efter att du flyttat in?

1/10

Tillbaka

Har du en säkerhetsdörr?

1/10

Tillbaka

Har du husdjur?

1/10

Tillbaka

Vilken verksamhet vill du skydda?

1/10

Tillbaka

Vad vill du ska ingå i ditt system?

1/10

Tillbaka

Har du värden utomhus som behöver skyddas?

1/10

Tillbaka

Har du brandlarm uppkopplat till larmcentral?

1/10

Tillbaka

På hur många platser har ditt företag lokaler?

1/10

Tillbaka

Vilken tid på dygnet upplever du att din verksamhet är mest utsatt?

1/10

Tillbaka

Har du ett gammalt larm i lokalen som du vill byta ut?

1/10

Tillbaka

Är du i behov av en säkerhetslösning som uppfyller kraven på larmklass 2?

1/10

Tillbaka

Du är ett klick från resultatet!

1/10

Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret. Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy. För att bedöma exakt vilken larmlösning som passar just dina behov och ge en offert med pris, behöver vi kontakta dig.

Kampanjvillkor 14-28/3

*Erbjudandet gäller t.o.m 28/3. Rabatten och kampanjen gäller enbart för nya kunder vid uppkoppling av någon av våra hemlarmslösningar High Security Alarm, High Security Alarm Lägenhet, Smart Voice Alarm eller Smart Voice Alarm Lägenhet. Rabatten och kampanjen gäller endast kunder som kommer i kontakt med oss online via verisure.se. Rabatten och kampanjen gäller inte vid köp av enskilda komponenter, produkter eller tjänster. Rabatten och kampanjen gäller på ordinarie pris för uppkopplingskostnaden av någon av ovan nämnda larmlösningar. Ordinarie pris High Security Alarm: 12980 kr, High Security Alarm Lägenhet: 11980 kr. Smart Voice Alarm: 9990 kr och Smart Voice Alarm Lägenhet: 8990 kr. Larmtjänst tillkommer med 598 kr/mån för High Security Alarm, 548 kr/mån för High Security Alarm Lägenhet, 499 kr/mån för Smart Voice Alarm och 449 kr/mån för Smart Voice Alarm Lägenhet. Kampanjerbjudandet om tre fria vibrationsdetektorer har 0 kr i uppkopplingskostnad och 20 kr i månadskostnad. Ordinarie uppkopplingskostnad för tre fria vibrationsdetektorer är 1990 kr och 20 kr i månadskostnad. Vid en beställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt, därutöver gäller Verisure allmänna köpvillkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet.Läs de allmänna köpvillkoren här >> Läs mer om ångerrätt här >>