Med ett vattenlarm blir du varnad i tid
Ett vattenlarm från Verisure

Med ett vattenlarm blir du varnad i tid

Verisure vattendetektor
Verisure vattendetektor

Rör åldras inte
med värdighet.


Passa på! Ring oss redan i dag: 020-26 26 00

Så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

JAG ÄR INTRESSERAD, KONTAKTA MIG

Upptäck vattenläckan i tid med vattenlarm

Verisure vattendetektor

Med vattenlarm kan du upptäcka vattenläckan i tid och undvika stora bekymmer

En vattenläcka kan smyga sig på och växa obemärkt under lång tid. Om vattenläckan inte upptäcks snabbt kan den orsaka stora skador i ditt hem. En omfattande och långdragen renovering blir oundviklig och du och din familj tvingas i värsta fall flytta ut under flera månader. Det är just ovissheten och de stora konsekvenserna som gör fuktskadan till många bostadsägares värsta mardröm.

 

Det finns vissa riskområden där läckor ofta uppstår:

- diskmaskinen

- kylskåpet

- diskbänken

- varmvattenberedaren

- källarutrymmen

 

Med ett vattenlarm blir du varnad i tid och kan begränsa eller helt undvika kostsamma renoveringar. Tryggt, eller hur?

Så här fungerar vattendetektorn

01.13

Vattendetektor

Vi meddelar dig direkt om något händer

Med en vattendetektor och tjänsten vattenlarm behöver du inte oroa dig för besvärliga vattenskador. Larmcentralen övervakar dina vattendetektorer dygnet runt och vi ringer direkt om något händer. Du blir varnad tidigt och kan begränsa eller helt undvika omfattande renoveringar. Dessutom blir du meddelad i mobilen när vattenlarmet går.

Larmcentralen övervakar ditt vattenlarm dygnet runt

Köp till en vattendetektor

Om du redan har ett larmsystem installerat kan du beställa vattendetektorn i vår webbshop. Du ansluter och installerar den enkelt själv genom att logga in på Mina Sidor och följa vår installationsanvisning.

Köp till en vattendetektor

Vattendetektor

För dig som redan har ett Verisure-system

1st 590:-

19:-/mån

 

2st 990:-

29:-/mån

Lösningar för det smarta hemmet

Lösningar för det smarta hemmet - Inbrott, Energi, Klimat, Brand, Lås, SOS
Lösningar för det smarta hemmet

Snabblänkar

Försäljning och information hemlarm: 020-71 33 55

Kundtjänst - dygnet runt, året runt: 020-7 24 365

E-post Kundtjänst: kundtjanst@verisure.se 

Kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Vanliga frågor

Allt fler produkter och tjänster för hemmet blir uppkopplade så att du kan styra och hålla koll på dem på distans, exempelvis via din mobil. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Vi erbjuder tjänster inom inbrott, larm, energi, lås, klimat och SOS. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster, allt för ett lite enklare och roligare vardagsliv.

Som Verisure-kund får du tillgång till Mina Sidor. Det blir din privata webbplats, en kontrollpanel där du kan sköta mycket av det som rör ditt system. Du kan övervaka och styra många av systemets funktioner, aktivera larmtjänster och få information om aktuella erbjudanden och kampanjer. Här kan du även köpa till fler komponenter till ditt system och aMessage, som är vår extra SMS-tjänst. 


Mina Sidor finns tillgängligt för alla våra kunder, oavsett om man har fullservice-abonnemang eller om man själv övervakar sitt system. Funktionerna är i huvudsak lika för båda.

  • Allt fler produkter och tjänster för hemmet blir uppkopplade så att du kan styra och hålla koll på dem på distans, exempelvis via din mobil. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Vi erbjuder tjänster inom inbrott, brand, energi, lås, klimat och SOS. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster, allt för ett lite enklare och roligare vardagsliv.

Sociala Medier

Facebook
Instagram
Linked in
YouTube

Läs vår blogg

Certifikat

ISO 9001
Certifierad larmcentral
Behörig ingenjör inbrottslarm