Med  med trygghetspanelen kan du känna dig trygg och säker.
Med  med trygghetspanelen kan du känna dig trygg och säker.

Tryck på SOS om du behöver snabb hjälp.

Du ska alltid kunna känna dig trygg och säker i ditt hem, dag som natt.

Köp trygghetspanel

Lätt att sköta larmet och kalla på hjälp.
Trygghetspanel- Lätt att sköta larmet och kalla på hjälp.

Enkelt och tryggt för alla i familjen

Lätt som en plätt att sköta larmet och kalla på hjälp

Köp trygghetspanel

Passa på! Ring oss redan i dag: 020-26 26 00

Så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

JAG ÄR INTRESSERAD, KONTAKTA MIG

Trygghetspanel - SOS, nattlarm och dörrklocka allt i ett

Hjälp är bara en knapptryckning bort

SOS, nattlarm och dörrklocka allt i ett

Alla våra hemlarm är utrustade med SOS-funktion via kontaktlarmet på manöverpanelen. Med vetskapen om att du alltid kan få snabb hjälp om något skulle hända behöver du aldrig känna dig ensam hemma. När larmcentralen får in ett kontaktlarm ringer en operatör hem till dig. Om ingen svarar skickas omedelbart en väktare. Så har det varit sedan starten för 25 år sedan. Nu tar vi ytterligare ett steg och gör tjänsten ännu bättre.


Med trygghetspanelen får du flera funktioner för bättre och ökad trygghet för hela familjen. Du kan aktivera larmets SOS-funktion men också till- och frånkoppla larmets skalskydd och via funktionen dörrklocka bli meddelad om någon öppnar en dörr eller ett fönster med magnetkontakt.

Du placerar trygghetspanelen med fördel bredvid sängen så att du snabbt och enkelt kan nå den om något skulle hända. Är du i behov av hjälp, tryck in båda knapparna på trygghetspanelen så ringer larmcentralen upp dig. Om du inte kan ta dig till telefonen kan du spela in ett meddelande till operatören och berätta vad som hänt.

Köp trygghetspanel

Så här fungerar SOS-funktionen i larmet

01.13

SOS

Vi finns här för dig dygnet runt.

När du väljer ett hemlarm från Verisure ingår SOS-funktionen i grundtjänsten via de båda SOS-knapparna på manöverpanelen. Det kan vara skönt att veta att du via inbrottslarmet alltid är uppkopplad till vår larmcentral där våra operatörer finns till för dig dygnet runt. Vid ett larm ringer de upp dig och tar reda på vad som hänt och vidtar sedan den åtgärd som krävs; t ex skicka väktare, meddela polis eller ambulans. Skulle du inte svara när vi ringer upp dig skickar vi alltid väktare för säkerhets skull. Fria väktarutryckningar ingår i din larmtjänst.

Vi finns här för dig dygnet runt.

Köp till trygghetspanel

Om du redan har ett larmsystem installerat kan du beställa trygghetspanelen i vår webbshop. Du ansluter och installerar den enkelt själv genom att logga in på Mina Sidor och följa vår installationsanvisning.

Köp till en trygghetspanel

Trygghetspanel

För dig som redan har ett Verisure-system

990 kr

Inga abonnemangsavgifter tillkommer.

Lösningar för det smarta hemmet

Lösningar för det smarta hemmet - Inbrott, Energi, Klimat, Brand, Lås, SOS
Lösningar för det smarta hemmet

Snabblänkar

Försäljning och information hemlarm: 020-26 26 00

Kundtjänst - dygnet runt, året runt: 020-7 24 365

E-post Kundtjänst: kundtjanst@verisure.se 

Kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Vanliga frågor

Manöverpanelen i Verisure-systemet är också ett kontaktlarm. Tryck in de två SOS-knapparna på manöverpanelen så går larmet direkt till en operatör på vår larmcentral som ringer upp dig.

  • Allt fler produkter och tjänster för hemmet blir uppkopplade så att du kan styra och hålla koll på dem på distans, exempelvis via din mobil. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Vi erbjuder tjänster inom inbrott, brand, energi, lås, klimat och SOS. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster, allt för ett lite enklare och roligare vardagsliv.

Sociala Medier

Facebook
Instagram
Linked in
YouTube

Läs vår blogg

Certifikat

ISO 9001
Certifierad larmcentral
Behörig ingenjör inbrottslarm