Stäng av standby-läget med mobilen
Smart plug

Stäng av standby-läget med mobilen

Bli energismart! Du sparar upp till 500 kWh per år.

Styr belysningen med din mobil
Smart plug

Styr belysningen med din mobil

Tänd, släck och programmera belysningen i hemmet med smart plug.

Passa på! Ring oss redan i dag: 020-26 26 00

Så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

JAG ÄR INTRESSERAD, KONTAKTA MIG

SmartPlug och Verisure App ger mer trygghet till ditt hem

Styr belysning och hemelektronik med smart plug

Mer trygghet och bekvämlighet till ditt hem!

Med smart plug kan du styra belysning och nästan alla elektriska apparater i ditt hem via Verisure App. Tänd och släck med mobilen. Programmera belysningen så att det ser ut som att du är hemma under semestern.

 

Om den är kopplad till ditt larmsystem kan du tända och släcka genom att larma av och på, eller tända belysningen när larmet går.
 

Eller varför inte koppla TV:n, stereon eller andra apparater som är i standby-läge till en smart plug? Genom att stänga av dem helt och hållet kan ett normalhushåll spara upp till 500 kWh per år.

Se filmen! Så fungerar smart plug

01.03

Så funkar SmartPlug

Köp Verisure Smart plug box

Styr belysning och andra elektriska apparater med smart plug. Du köper paketet online och installerar själv.

Smart plug

För dig som redan har ett Verisure-system.
Köp smart plug här!

399:-

Köp en smart plug som du styr med Verisure App. Den fungerar tillsammans med huvudenheten i ditt befintliga Verisure-system. Inga abonnemangsavgifter tillkommer.

Smart plug box

För dig som ännu inte har ett Verisure-system.
Köp smart plug box

1.390:-

Paketet innehåller 2 Smart plug, 1 Minienhet och Verisure App för styrning av smart plug. Inga abonnemangsavgifter tillkommer. 

Verisure App visar temperaturen i ditt hem

Håll koll på temperaturen hemma med Verisure App

Visste du att du kan spara upp till fem procent av dina uppvärmningskostnader genom att sänka inomhustemperaturen med en grad? Flera av våra larmprodukter  innehåller termometer, som exempelvis rökdetektorn och larmsirenen. Få bättre koll på kostnaderna genom att läsa av temperaturen hemma eller i sommarstugan genom Verisure App i din mobil.

Förutom temperaturen kan du med appen hålla koll på andra funktioner i ditt Verisure-system. Larma av och på. Få notifikationer när barnen kommer hem. Kolla larmets status och lås upp ytterdörren. Verisure App finns att ladda ner för iPhone, Android och Windows-telefoner.

App Store
Google play
App Store

Lösningar för det smarta hemmet

Lösningar för det smarta hemmet - Inbrott, Energi, Klimat, Brand, Lås, SOS
Lösningar för det smarta hemmet

Snabblänkar

Försäljning och information hemlarm: 020-71 33 55

Kundtjänst - dygnet runt, året runt: 020-7 24 365

E-post Kundtjänst: kundtjanst@verisure.se 

Vanliga frågor

Smart plug kopplar upp sig via huvudenheten eller minienheten i ditt Verisure-system och kommunicerar med trådlös teknik.

Du gör inställningar och styr den via Mina Sidor eller Verisure App.

De flesta elektriska apparater med effekt upp till 2300W kan anslutas och styras med Smart plug.

  • Allt fler produkter och tjänster för hemmet blir uppkopplade så att du kan styra och hålla koll på dem på distans, exempelvis via din mobil. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Vi erbjuder tjänster inom inbrott, brand, energi, lås, klimat och SOS. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster, allt för ett lite enklare och roligare vardagsliv.

  • Smart plug kopplar upp sig via huvudenheten eller minienheten i ditt Verisure-system och kommunicerar med trådlös teknik. Du gör inställningar och styr den via Mina Sidor eller Verisure App. De flesta elektriska apparater med effekt upp till 2300W kan anslutas och styras med Smart plug.

  • Med Smart plug styr och programmerar du belysning och annan elektronisk utrustning. Du kan exempelvis stänga av apparater i standby-läge var du än befinner dig. Verisure rökdetektor har en inbyggd termometer så att du kan läsa av inomhustemperaturen med Verisure App. Med flera rökdetektorer kan du se hur temperaturen varierar mellan olika rum. Även inomhussirénen har inbyggd termometer för koll på temperaturen.

Sociala Medier

Facebook
Instagram
Linked in
YouTube

Läs vår blogg

Certifikat

ISO 9001
Certifierad larmcentral
Behörig ingenjör inbrottslarm