Musdetektor - Låt inte mössen ta över ditt hem.
Musdetektor

Få reda på om oinbjudna möss
flyttat in i ditt hem.

Låt inte mössen dansa på bordet
Musdetektor

Låt inte mössen
dansa på bordet!

Passa på! Ring oss redan i dag: 020-26 26 00

Så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

JAG ÄR INTRESSERAD, KONTAKTA MIG

Verisure musdetektor

Musdetektor

Låt inte mössen ta över ditt hem

Musdetektor är en unik världsnyhet som är kopplad till din Verisure App och varnar direkt om du har möss inne i huset. Då kan du snabbt vidta åtgärder innan de hinner ställa till med stora skador.

 

Möss kan skada ditt hem genom att gnaga sönder det mesta som kommer i deras väg och utgör även en hälsorisk genom att sprida smittor. Varje år utförs ca 60 000 saneringar där möss är orsaken och statistiken visar att problemet fortsätter att öka.


En mus behöver bara en springa på 6-7 mm för att ta sig in i ditt hem och bor helst på vinden, i väggar eller under golvet. Det är inte alltid du märker att de flyttat in, men med vår musdetektor får du ett meddelande direkt i mobilen om du får oinbjudna gäster.

...nu är problemet borta

"Jag var bortrest när första larmet kom, trodde det var min dotter som hade stoppat in fingret, men vi hittade sen musspillning i närheten av musdetektorn. Vi ställde ut en råttfälla och nu är problemet borta då den fastnade i fällan. Utan musdetektorn skulle det tagit mycket längre tid innan vi upptäckt att vi hade möss."
 

-Testare av musdetektorn

Köp till Verisure Musdetektor

Om du redan har ett larmsystem installerat kan du beställa musdetektorn i vår webbshop. Du ansluter och installerar den enkelt själv genom att logga in på Mina Sidor och följa vår installationsanvisning.

Köp till Verisure Musdetektor

Musdetektor

För dig som redan har ett Verisure-system

990 kr

Inga abonnemangsavgifter tillkommer.

Med Verisure App kan du hålla koll på musdetektorn.

Håll koll på din musdetektor med Verisure App

Med Verisure App i mobilen kan du hålla ett öga på din musdetektor. När en mus går in i detektorn registreras detta och meddelas via appen och Mina Sidor.

App Store
Google play
App Store

Lösningar för det smarta hemmet

Lösningar för det smarta hemmet - Inbrott, Energi, Klimat, Brand, Lås, SOS
Lösningar för det smarta hemmet

Snabblänkar

Försäljning och information hemlarm: 020-71 33 55

Kundtjänst - dygnet runt, året runt: 020-7 24 365

E-post Kundtjänst: kundtjanst@verisure.se 

Vanliga frågor

Allt fler produkter och tjänster för hemmet blir uppkopplade så att du kan styra och hålla koll på dem på distans, exempelvis via din mobil. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Vi erbjuder tjänster inom inbrott, larm, energi, lås, klimat och SOS. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster, allt för ett lite enklare och roligare vardagsliv.

SmartPlug kopplar upp sig via VBox eller VBox Mini i ditt Verisure-system och kommunicerar med trådlös teknik.

Du gör inställningar och styr den via Mina Sidor eller Verisure App.

De flesta elektriska apparater med effekt upp till 2300W kan anslutas och styras med SmartPlug.

Med SmartPlug styr och programmerar du belysning och annan elektronisk utrustning. Du kan exempelvis stänga av apparater i standby-läge var du än befinner dig.

Verisure rökdetektor har en inbyggd termometer så att du kan läsa av inomhustemperaturen med Verisure App. Med flera rökdetektorer kan du se hur temperaturen varierar mellan olika rum.

Även Verisure siren har inbyggd termometer för koll på temperaturen.

  • Allt fler produkter och tjänster för hemmet blir uppkopplade så att du kan styra och hålla koll på dem på distans, exempelvis via din mobil. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Vi erbjuder tjänster inom inbrott, brand, energi, lås, klimat och SOS. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster, allt för ett lite enklare och roligare vardagsliv.

  • Smart plug kopplar upp sig via huvudenheten eller minienheten i ditt Verisure-system och kommunicerar med trådlös teknik. Du gör inställningar och styr den via Mina Sidor eller Verisure App. De flesta elektriska apparater med effekt upp till 2300W kan anslutas och styras med Smart plug.

  • Med Smart plug styr och programmerar du belysning och annan elektronisk utrustning. Du kan exempelvis stänga av apparater i standby-läge var du än befinner dig. Verisure rökdetektor har en inbyggd termometer så att du kan läsa av inomhustemperaturen med Verisure App. Med flera rökdetektorer kan du se hur temperaturen varierar mellan olika rum. Även inomhussirénen har inbyggd termometer för koll på temperaturen.

Sociala Medier

Facebook
Instagram
Linked in
YouTube

Läs vår blogg

Certifikat

ISO 9001
Certifierad larmcentral
Behörig ingenjör inbrottslarm