Sveriges populäraste hemlarm

Inbrott

SOS

App

Verisure Start GSM - Inbrottslarm med SOS

Larmpaketet innehåller: Huvudenhet, 2st Kameradetektor, Directenhet med sirén, Manöverpanel, Larmbricka, Dörr-/fönsterdetektor, Larmskyltar.

Från

3.490:-

med installation.
Larmtjänst från 339:-/mån.

Larmpaket - Trygg Bas

Trygg bas

Fria väktarutryckningar

Larmcentralen agerar inom 30 sekunder

Dubbel överföring till vår larmcentral

Professionell installation

Utökad produktgaranti

Serviceavtal med funktionsgaranti

 

Ring Larmtjänst Södertörn AB på tfn: 08-520 124 76

Eller skicka in en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

Uppge kampanjkod: NHP

SKICKA INTRESSEANMÄLAN

Erbjudandet gäller till den 31 december 2016 och kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Tjänster som ingår i Trygg bas

Inbrottslarm med bildverifiering

Inbrottslarm med bildverifiering

Ditt hem är i trygga händer oavsett var du är. Om larmet skulle gå tar kameradetektorerna omedelbart bilder som skickas till larmcentralen. Larmoperatören kan snabbt avgöra vad som utlöst larmet genom bilder och direktkontakt, via Directenheten, med personer på plats. Larmoperatören ser till att väktare rycker ut, polis kontaktas och räddningstjänst larmas när så behövs. Även på natten ger inbrottslarmets skalskydd extra trygghet. Det fungerar så att valda delar av larmet slås på även nattetid då du är hemma, så att du blir varnad om någon försöker ta sig in.

Kontaktlarm

Verisure SOS-larm

SOS-knappar finns på manöverpanelen och fungerar som ett kontaktlarm till larmcentralen. Larmoperatören kommunicerar med dig via Directenheten och kan omedelbart sätta in rätt åtgärd. Om du inte svarar skickas väktare. Med ett kontaktlarm i hemmet har du och din familj närmare till hjälp vid en akut situation.

Verisure App

Verisure App

Larma av och på, se larmets status och bli meddelad när någon i familjen kommer hem, eller om det skulle vara strömavbrott hemma. Du kan enkelt styra och hålla koll på ditt hemlarm genom mobilen, var du än befinner dig. Vi lanserar hela tiden nya funktioner som gör din vardag enklare.

Fria väktarutryckningar

Fria väktarutryckningar

Vid verifierat larm åker alltid väktare till ditt hem. Det kostar inget extra, oavsett vad som har orsakat larmet, då detta är något som ingår hos oss. Vi påkallar även polis och räddnings- tjänst när situationen kräver det. GPS-positionering på alla installationsadresser.

Larmcentral dygnet runt

Larmcentralen agerar inom 30 sekunder

Våra larmoperatörer finns på plats dygnet runt, året runt, och agerar inom 30 sekunder om ditt larm löser ut. Via Directenheten kan larmoperatören kommunicera direkt med personerna på platsen. Vår egen larmcentral är norra Europas största och ligger i Linköping. Därmed kan vi erbjuda exceptionell service till våra kunder – hos oss är du alltid prio ett!

Bredband och GSM-uppkoppling till larmcentral

Dubbel krypterad informationsöverföring

Med flera kommunikationsvägar är ditt larm anslutet till vår larmcentral även om bredbandsuppkopplingen tillfälligt inte fungerar eller om det inte finns mobil- täckning. En dubbel säkerhet som vi med stolthet erbjuder alla våra kunder. All kommunikation mellan våra larmsystem och vår larmcentral sker med krypterad informationsöverföring.

Professionell installation

Professionell installation

Installationen av larmet planeras och utförs av en professionell installatör som också visar dig hur enkelt det är att hantera ditt larmsystem. Passa på att lära dig alla smarta fördelar med just ditt hemlarm – du har en expert hos dig!

Mina Sidor

Serviceavtal med funktionsgaranti

Som kund hos oss ingår ett serviceavtal, vi garanterar att ditt larm fungerar som det ska. Skulle det uppstå tekniska problem med ditt larm löser våra tekniker det utan extra kostnad.

Utökad produktgaranti

Vi utvecklar våra egna produkter som håller mycket hög kvalitet. Som kund hos oss har du utökad produktgaranti, skulle någon produkt gå sönder byter vi ut den kostnadsfritt så länge du är kund hos oss.

Produkter som ingår i Trygg bas

VBox E

Huvudenhet

Huvudenheten är hjärtat och hjärnan i ditt system. 

Den fungerar som ett nav i all kommunikation inom systemet och med larmcentralen, och kopplas upp mobilt (GSM) och via bredband. Två kommunikationsvägar gör att systemet är anslutet till larmcentralen, även om nätuppkopplingen inte fungerar eller om det för tillfället inte finns mobiltäckning. 

Siren

Directenhet med sirén

Directenheten med inbyggd sirén fungerar som en fast telefon mellan larmcentralen och ditt hem.

Med hjälp av den kan larmcentralen snabbt få kontakt och vidta rätt åtgärd, det kan handla om att tillkalla räddningstjänst då någon skadat sig eller är i fara. Tack vare vår Directenhet kan larmcentralen vid ett inbrott avhysa obehöriga från platsen, vilket är en unik tjänst. I vardagen finns vi tillhands via Directenheten om en familjemedlem behöver vägledning att hantera larmet. Det blir enklare så.

Kameradetektor

2x Kameradetektor

Med en kamera i ditt larmsystem kan operatören omedelbart kontrollera vad som orsakat ett larm och snabbt sätta in rätt åtgärd.

Med bild på larmorsaken kan vi kalla på  polis och räddningstjänst vid inbrott eller brand. Eller så kan vi avstyra insats vid ett falsklarm.  Du kan ställa in känsligheten i detektorn så att den är husdjursanpassad. På så vis kan dina husdjur röra sig fritt i hemmet, även när det är larmat.

Manöverpanel

Manöverpanel

På manöverpanelen larmar du av och på med personlig kod eller med din StarKey.

Manöverpanel fungerar som ett trygghetslarm. Tryck in de två SOS-knapparna så går larmet direkt till en operatör på vår larmcentral. Manöverpanelen kan också användas som dörrklocka. Du ställer in manöverpanelen så att den ger signal och talar om för dig om någon kliver in genom entrén.

StarKey

StarKey

Med en StarKey larmbricka är det enkelt för hela familjen att larma av och på. Håll brickan mot manöverpanelen och med ett knapptryck är det klart.

Varje StarKey har en unik identitet. På så sätt håller du reda på vem som kommer och går i hemmet och kan lätt spärra en tappad bricka eller registrera en ny. 

Magnet

Dörr-/fönsterdetektor

Med dörr- och fönsterdetektor skapar du ett punktskydd på ytterdörren, fönster och andra strategiska intrångspunkter. När en magnetkontakt bryts, då går larmet.

Du kan gillra larmfällor för en inbrottstjuv genom att larma dörren ner till källaren eller andra dörrar som du kan stänga om natten eller när du åker på semester. Det blir inte bara ett inbrottsskydd när du är hemifrån. Du kan ha hela eller delar av skyddet på under natten.

Larma på och av med Verisure App

Verisure App – en av Sveriges mest använda appar!

Larma av och på, se larmets status och få meddelanden när någon i familjen kommer hem, eller om det skulle vara strömavbrott hemma. Du kan enkelt styra och hålla koll på ditt hem genom mobilen, var du än befinner dig.

App Store
Google play
Windows Store
Reco

Kundbetyg: 4,7 / 5

Är väldigt nöjd...

Betyg 5

Är väldigt nöjd med Verisures produkter och kundservice. Verisure ger mer än bara ett hemlarm. 

Smidiga produkter som är lätta att installera som tex smartplug, testar även den nya vattendetektorn som gick snabbt och smidigt att installera via Mina sidor. Tycker det är bra att kunna se tex temperatur och även kunna styra luftvärmepump via appen och mina sidor.


Verisure underlättar vardagen också och det känns tryggt. Ser fram mot vilka nya produkter som ska komma ut på marknaden

Tomas

Kund hos Verisure

...perfekt fungerande service.

Betyg 5

Verisure är en perfekt fungerande service. Snabb reaktion om/när larmet slår till.

Vänligt bemötande i telefon. Vi har det i både villan och fritidshuset, kommer gradera upp systemet i villan med bland annat brand och rökdetektorer. Dessutom kommer vi i sommar installera det i vårt hus i Spanien.

Leif

Kund hos Verisure

..ett utmärkt larmföretag.

Betyg 5

Hej jag rekommenderar verkligen Verisure - Lägenhetslarm till de som inte har ett ännu. 

Företaget är bra att ha och göra med, snabba svar på frågor. Trevliga människor som installerar. Överlag ett utmärkt larmföretag. Anlitade det även i tidigare bostad då villa.

Barbro 

Kund hos Verisure


Läs fler omdömen från våra kunder på reco.se

Securitas väktare

Så fungerar Verisure inbrottsskydd 

00.58

SmartPlug och Verisure App ger mer trygghet till ditt hem

Mina Sidor - din personliga kontrollpanel på nätet.

På Mina Sidor ställer du in och styr ett flertal av ditt systems funktioner.

Uppdatera dina uppgifter så att vi alltid kan nå dig, lägg till nya kontaktpersoner, eller lägg till StarKey larmbrickor och andra produkter till ditt system. Du kan också anpassa larmet till ditt husdjur och göra semesterinställningar, så är ditt system optimerat när du är bortrest.

Lösningar för det smarta hemmet

Lösningar för det smarta hemmet - Inbrott, Energi, Klimat, Brand, Lås, SOS
Lösningar för det smarta hemmet