Verisure Verisure

RÄKNA UT DITT PRIS PÅ hemLARM

Just nu 2000 kr rabatt
Just nu 2000 kr rabatt

Du är ett klick ifrån ditt pris!

På nästa sida får du ett uppskattat pris för ditt hemlarm. För att bedöma vilken larmlösning som passar just dina behov, med ett exakt pris, behöver vi kontakta dig. Utöver onlinerabatten på 2000:- får även du som kund hos Ecster upp till 1000:- rabatt på hemlarm. Uppge Ecster vid kontakt med oss.

Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret.

*Enbart onlinerabatt via verisure.se. Se villkor längre ner på sidan.
Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Verisure larmdekal

Erbjudande till dig som är
kund hos Ecster

Intresseanmälan

Som kund hos Ecster får du upp till 1000 kronor i rabatt på hemlarm från Verisure.

Anmäl ditt intresse i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

Intresseanmälan

Verisure larmoperatör

Larmcentralen finns alltid där, oavsett om du är hemma eller bortrest.

När du är ute och reser är det svårt att själv agera om ditt hem drabbas av inbrott eller brand. Det är där vi kommer in i bilden.

Ett hemlarm från Verisure är alltid uppkopplat till vår larmcentral med personal som finns på plats dygnet runt, året om. Våra larmoperatörer är specialutbildade för att kunna verifiera larmorsak och snabbt sätta in rätt åtgärd vid inbrott, brand, vattenläcka eller olyckor. Fria väktarutryckningar ingår alltid.


Koll på hemmet i Verisure App

Med Verisure App är det dessutom enkelt att själv hålla koll på bostaden och styra hemlarmet och våra olika smarta produkter med mobilen, var du än befinner dig. En trygghet när du är ute och reser. 

I bilden ser du ett exempel på en smart produkt: smart kamera. Det är en trådlös, liten och flexibel kamera som du själv hanterar med hjälp av Verisure Smart i din app.

  • Ta bild med mobilen när du vill, var du än är
  • Integrera med ditt hemlarm - ta bild vid rörelse när larmet är på
  • Ställ in kameran att ta bild på en specifik dag och tid

Placera smart kameran så att du kan hålla ett extra öga på hemmet när du inte är där. Se vem som kommer in genom ytterdörrren eller kolla vad katten gör när den är ensam hemma.

Eftersom smart kameran inte övervakas av larmcentralen är det bara du som kan titta på bilderna. Bilderna skickas krypterat med säker överföring vilket innebär att ingen annan än du kan komma åt dem. Smart kamera är ett tillbehör till vårt hemlarm och finns att köpa i webbshopen.

Väljer du ett larmpaket där våra senaste kameradetektorer ingår kan du dessutom ta bilder via dem när larmet är på.

Ring 020-26 26 00 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig.

Jag är intresserad, kontakta mig

kontakta mig

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Brandvarnare

Vem larmar brandkåren när du inte är där?

Ett brandvarningssystem är först och främst till för att varna och väcka dig om du sover. Men vad händer om du inte är hemma när larmet går?

En vanlig brandvarnare som går att köpa i många butiker kan varna eller väcka dig om du är hemma när det börjar brinna. Men ljudet från en sådan brandvarnare är meningslöst om ingen är där och kan höra det.

Det är den främsta anledningen till att istället ha ett brandlarm med rökdetektorer som är uppkopplade till en larmcentral. Det är alltid aktivt, även när det övriga larmsystemet är frånkopplat. Med Verisure får du ett avancerat brandvarningssystem med sammankopplade rökdetektorer, som varnar med både signal och röstmeddelande. Om en detektor känner av rök säger den: "Varning brand!" och skickar signal till övriga detektorer i systemet. Dessa svarar med: "Varning. Brand i annat rum!".

De är uppkopplade till vår larmcentral och meddelar dig i mobilen om rökutveckling skulle uppstå. Om minst två rökdetektorer varnar om rökutveckling, kan våra larmoperatörer ringa räddningstjänsten direkt, även om ingen är hemma. Rökdetektorerna är också sammankopplade med våra kameradetektorer som tar bilder och skickar dem till larmcentralen vid rökutveckling. Bildverifiering av larmorsaken är ett ytterligare redskap för operatören att snabbt vidta korrekt åtgärd.

Ser, känner, hör och talar


Hemlarmet som gör att vi kan se vad som händer och prata direkt med dig

Med kameradetektorer, vibrationsdetektorer och röstenhet erbjuder vi ett hemlarm som gör att vi kan upptäcka inbrottet innan det sker, se vad som händer när larmet går och prata direkt med de som befinner sig i hemmet.

Tack vare att vi ligger i framkant gällande produktutveckling och har Sveriges största larmcentral, kan vi snabbt ge dig rätt åtgärd vid larm.

Vibrationsdetektorerna larmar när ett inbrottsförsök påbörjas på ett fönster eller en dörr och gör att vi kan upptäcka inbrottet innan det sker. Larmet kan även lösas ut av kamerans detektorer vid rörelse eller av rökdetektorerna. Med hjälp av kameradetektorernas bilder ser larmcentralen vad som händer och med vår unika röstenhet kan vi höra vad som pågår och prata direkt med de personer som befinner sig i hemmet. Oavsett om det är någon som skadat sig och behöver hjälp eller om det är obehöriga på plats.

En vanlig magnetdetektor triggar larmet först när dörren eller fönstret bryts upp. Med vibrationsdetektorerna upptäcker vi alltså inbrottet innan det hinner ske och kan därför också agera snabbare än någon annan.

Det innebär att vi kan erbjuda ett hermlarm som både ser, hör, talar och känner. När larmet triggas av exempelvis vibrationsdetektorerna eller de uppkopplade rökdetektorerna kan våra operatörer på larmcentralen se vad som händer genom kamerorna, samtidigt som de kan lyssna och tala med de som befinner sig i hemmet med hjälp av röstenheten. Vi finns på plats dygnet runt, året om, för att snabbt kunna hjälpa dig och sätta in rätt åtgärd.

Så säger våra kunder om oss

Verisure hemlarm rekommenderas av

 prisvinnande larm rekommenderas av
Rekommenderat företag