Verisure Verisure

RÄKNA UT PRIS PÅ LARM MED BRANDSKYDD

Gör vårt test, det tar bara en minut!

Ring 020-26 26 00

Eller lämna tel nr. för kostnadsfri rådgivning

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Larmpaket


Hemlarm med brandskydd

Ökad trygghet med uppkoppling till vår egna larmcentral.

Ett pålitligt brandvarningssystem är en av grundstenarna för trygghet i hemmet. Vid en brand är varje sekund dyrbar. Därför rekommenderar vi en brandvarnare i varje rum. Med Verisure får du ett avancerat brandvarningssystem med sammankopplade rökdetektorer, som varnar med både signal och röstmeddelande. Om en detektor känner av rök säger den: "Varning brand!" och skickar signal till övriga detektorer i systemet. Dessa svarar med: "Varning. Brand i annat rum!"

Rökdetektorerna är uppkopplade till vår larmcentral och meddelar dig i mobilen om rökutveckling skulle uppstå. Om minst två rökdetektorer varnar om rökutveckling, kan våra larmoperatörer ringa räddningstjänsten direkt, även om ingen är hemma. Rökdetektorerna är också sammankopplade med våra kameradetektorer som tar bilder och skickar dem till larmcentralen vid rökutveckling. Bildverifiering av larmorsaken är ett ytterligare redskap för operatören att snabbt vidta korrekt åtgärd.

RÄKNA UT PRIS PÅ LARM MED BRANDSKYDD

Gör vårt test eller ring 020-26 26 00

Gör vårt test eller ring 020-26 26 00

Du är ett klick ifrån ditt pris!

På nästa sida får du ett uppskattat pris för ditt hemlarm. För att bedöma vilken larmlösning som passar just dina behov, med ett exakt pris, behöver vi kontakta dig.

Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Verisure larmdekal
Olika typer av brandvarnare


Vem larmar brandkåren när du inte är hemma?

Ett brandvarningssystem är först och främst till för att varna och väcka dig om du sover. Men vad händer om du inte är hemma när larmet går?

Det är den främsta anledningen till varför man bör ha brandlarmet kopplat till en larmcentral. Det är alltid aktivt, även när det övriga larmsystemet är frånkopplat. Dessutom får du och din familj meddelanden via mobilen om brandlarmet går. Det ger dig chansen att agera snabbt genom att till exempel ringa grannarna.

Verisure larmoperatör

Hemlarmet som gör att vi kan se vad som händer och prata direkt med de som befinner sig i bostaden när larmet går

När larmet utlöses av rörelse- och kameradetektorerna eller rökdetektorerna skickar de en serie bilder till larmcentralen som då kan se vad som händer samtidigt som de kan lyssna och tala med de som befinner sig i bostaden med hjälp av röstenheten. De behöver alltså inte ringa upp via telefon för att kunna hjälpa till. Tack vare att vi ligger i framkant gällande produktutveckling och har Sveriges största larmcentral kan vi snabbt ge dig rätt åtgärd vid larm, såsom att skicka väktare eller larma polis och brandkår.

Ring 020-26 26 00 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig.

Jag är intresserad, kontakta mig

kontakta mig

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Så fungerar Verisure brandskydd

1.29

Rökdetektor

KONTAKTA OSS

Telefon kundtjänst: 020-7 24 365

Telefon kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Försäljning/information hemlarm: 020-26 26 00

Epost: kundtjanst@verisure.se

Fax: 013-31 77 22

VERISURE SECURITAS DIRECT GROUP

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien och Portugal.

Vi har närmare 3 miljoner kunder i 15 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen.