Verisure Verisure


Ett vattenlarm från Verisure
Med ett vattenlarm blir du varnad i tid

RÄKNA UT DITT PRIS PÅ HEMLARM

Just nu 2000 kr rabatt
Just nu 2000 kr rabatt

Du är ett klick ifrån ditt pris!

På nästa sida får du ett uppskattat pris för ditt hemlarm. För att bedöma vilken larmlösning som passar just dina behov, med ett exakt pris, behöver vi kontakta dig.

Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret.

*Enbart onlinerabatt via verisure.se. Se villkor längre ner på sidan.
Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Verisure larmdekal
Verisure - Bäst i test!

Lägenhet, villa eller radhus?

Oavsett hur du bor har vi ett hemlarm som passar dig. Vi skräddarsyr hemlarmet efter ditt boende och dina behov.

Med ett hemlarm från Verisure får du:

 • Uppkoppling till Verisures egen larmcentral.
 • Snabbt rätt åtgärd vid inbrott, brand, olyckor och vattenskador.
 • Fria väktarutryckningar.
 • Ett larm som är enkelt att använda.
 • Hjälp och support dygnet runt, året runt.
 • Lägre försäkringspremie hos de flesta försäkringsbolag.
Zerovision

ZeroVision® rökgenerator

Verisure kan som enda aktör på marknaden erbjuda ett larm som aktivt avbryter inbrott med ZeroVision® rökgenerator.

En rökgenerator är en modul till hemlarmet som vid verifierat inbrott kan aktiveras och fylla det utrymmet den är placerad i med en tät rök. Röken gör det väldigt svårt att se och orientera sig i, vilket gör att det blir mycket svårt att fullfölja ett inbrott och tvingar ut tjuven ur bostaden. Man kan inte stjäla det man inte kan se!

 • Larm med rökgenerator avbryter pågående inbrott
 • En rökgenerator minimerar skadegörelsen i din bostad vid inbrott
 • Kontrollerad aktivering från vår larmcentral
  En laddning fyller ett utrymme om 30 m² på ungefär 60 sekunder
 • Dokumenterad ofarlig rök för människor och djur
 • Väktare skickas alltid efter aktivering

ZeroVision® utlöses inte automatiskt. Den kan bara aktiveras av våra larmoperatörer vid ett verifierat inbrott. Du som kund, eller din kontaktperson, kan alltid begära aktivering om ni kan verifiera obehöriga på plats.

ZeroVision® är CE-märkt och överensstämmer med EU:s Reach-förordning. Röken har testats och utvärderats av det europeiskt erkända laboratoriet Ineris som bekräftar att både röken och dess rester inte är giftigt varken genom inandning eller förtäring.

Skapa en säker vardag med Verisure

Larmet som gör att vi kan upptäcka inbrott innan det sker

Med kameradetektorer, vibrationsdetektorer och röstenhet erbjuder vi ett larmsystem som gör att vi kan upptäcka inbrottet innan det sker, se vad som händer när larmet går och prata direkt med de som befinner sig i hemmet.

Tack vare att vi ligger i framkant gällande produktutveckling och har Sveriges största larmcentral, kan vi snabbt ge dig rätt åtgärd vid larm.

Vibrationsdetektorerna larmar när ett inbrottsförsök påbörjas på ett fönster eller en dörr och gör att vi kan upptäcka inbrottet innan det sker. Larmet kan även lösas ut av kamerans detektorer vid rörelse eller av rökdetektorerna. Med hjälp av kameradetektorernas bilder ser larmcentralen vad som händer och med vår unika röstenhet kan vi höra vad som pågår och prata direkt med de personer som befinner sig i hemmet. Oavsett om det är någon som skadat sig och behöver hjälp eller om det är obehöriga på plats.


Vid inbrott kan larmet lösas ut av vibrationsdetektorerna som känner när ett inbrott påbörjas på ett fönster eller en dörr och triggar då larmet innan inbrottet skett. Larmet kan även lösas ut av kamerans detektorer vid rörelse eller av rökdetektorerna. Med hjälp av kameradetektorernas bilder ser då larmcentralen vad som händer och med vår unika röstenhet kan vi höra vad som pågår och tala med de personer som befinner sig i hemmet. Oavsett om det är någon som skadat sig och behöver hjälp eller om det är obehöriga på plats.

Några kunder berättar varför de uppskattar vår trygghetslösning

0.58

Verisure hemlarm rekommenderas av

 prisvinnande larm rekommenderas av
Rekommenderat företag

Villkor 2000 kr onlinerabatt

Gäller enbart vid nyinstallation av någon av våra hemlarmslösningar: ZeroVision High Security Alarm, Smart Voice Alarm, ZeroVision High Security Alarm Lägenhet och Smart Voice Alarm Lägenhet. Rabatten gäller endast kunder som kommer i kontakt med oss online via verisure.se. Rabatten gäller inte vid köp av enskilda komponenter, produkter eller tjänster. Rabatten gäller enbart på ordinarie installationspris på någon av ovan nämnda larmlösningar. Larmtjänst tillkommer. Vid en beställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt, därutöver gäller Verisure allmänna köpvillkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet.

Läs de allmänna köpvillkoren här >>
Läs mer om ångerrätt här >>