Ska du flytta? Vi hjälper dig med flytt av ditt larmsystem
FlyttanmälanSka du flytta? Vi hjälper dig med ditt hemlarm.

Verisure installatör

 

När du flyttar finns det alltid mycket att tänka på. En sak du inte behöver bekymra dig om är ditt hemlarm, oavsett om du flyttar till ny villa eller lägenhet hjälper vi dig med larm till din nya bostad!


Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss, eller ring 013-31 78 60 (mån-fre: 08.00-17.00).

Jag ska flytta, här är mina uppgifter

Snabblänkar

Försäljning och information hemlarm: 020-26 26 00

Kundtjänst - dygnet runt, året runt: 020-7 24 365

E-post Kundtjänst: kundtjanst@verisure.se

Kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Vanliga frågor

Ring vår flyttavdelning på telefon 013-31 78 60.

  • Verisure är det nya namnet för Securitas Direct hemlarm. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Uppkoppling till vår egna larmcentral med övervakning dygnet runt, fria väktarutryckningar och professionell installation är grundvalar i vårt erbjudande.

  • Allt fler produkter och tjänster för hemmet blir uppkopplade så att du kan styra och hålla koll på dem på distans, exempelvis via din mobil. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Vi erbjuder tjänster inom inbrott, brand, energi, lås, klimat och SOS. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster, allt för ett lite enklare och roligare vardagsliv.

Sociala Medier

Facebook
Instagram
Linked in
YouTube

Läs vår blogg

Certifikat

ISO 9001
Certifierad larmcentral
Behörig ingenjör inbrottslarm