Verisure söker säkerhetssäljare till flertalet orter i Sverige.
Verisure söker säkerhetssäljare

Lediga jobb

Lediga jobb hos Verisure

De som kommer till oss behöver inte kunna allt från början. Vi är med hela tiden för att ge inspiration, utbildning och stöd. Vi ger våra anställda kontinuerlig utbildning vilket inkluderar coaching och ledarskapsutbildning i olika nivåer.

Lediga jobb hos Verisure Sverige

Bli samarbetspartner

Som samarbetspartner driver du ditt eget företag under varumärket Verisure.

Intresseanmälan

Lediga jobb på Innovation Centre

Välkommen att söka jobb på vårt Innovation Centre i Linköping eller Malmö!

Jobbtest

Passar du som säljare hos Verisure?

Svara på några enkla frågor i vårt jobbtest.

 

Är du vår nästa säljare?

02.47

Våra säljare berättar
Verisure samarbetspartner

Bli samarbetspartner

Som samarbetspartner driver du ditt eget företag under varumärket Verisure. Du bestämmer över ditt eget företag och har full tillgång till support när det kommer till träning, stöd och administration.


Vår franchisemodell är en kombination mellan vårt marknadsledande varumärke och din kunskap och förtrogenhet med den lokala marknaden. Detta är en bra modell för dig med ambitionen att driva en egen verksamhet i ditt område.


När vi söker nya samarbetspartners till vår verksamhet lägger vi stor vikt vid entreprenörskap, sälj- och servicefärdigheter. Vi vill samarbeta med personer som har höga ambitioner att driva professionell verksamhet inom larm och säkerhet. De måste vara hängivna sin uppgift med bästa service och tillgänglighet som sina främsta ledstjärnor.

Vi arbetar med ett starkt varumärke och en väl beprövad affärsidé. Att samarbeta med oss innebär en stor arbetsinsats, men det ger också mycket tillbaka. Hos oss finns många möjligheter att lära och utvecklas. Vi siktar på långvariga relationer - såväl med våra partners som med våra gemensamma kunder.


Vi finns hela tiden där för att ge inspiration, utbildning och stöd. Vår stegvisa rekryteringsprocess är en ömsesidig kvalitetssäkring där våra kandidater har möjlighet att beskriva sina förväntningar, prioriteringar och motiv.

Ring Johan på telefonnummer: 0706-99 26 80
eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig

JAG VILL BLI samarbetspartner

Verisures anda

Verisures anda handlar om att forma framtiden - vår egen och företagets.Växa med företaget

Att ständigt röra sig framåt skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet. Och det gör vårt arbete mycket roligare.


Vi är övertygade om att de allra flesta människor vill förbättra och vidareutveckla sina färdigheter. I takt med att företaget och kompetensen hos medarbetarna växer finns goda möjligheter att ta ett större ansvar och gå vidare till nya uppgifter - på hemmaplan eller utomlands.


Träning och stöd

De som kommer till oss behöver inte kunna allt från början. Vi är med hela tiden för att ge inspiration, utbildning och stöd. Vi ger våra anställda kontinuerlig utbildning vilket inkluderar coaching och ledarskapsutbildning i olika nivåer.


Snabblänkar

Försäljning och information hemlarm: 020-26 26 00

Kundtjänst - dygnet runt, året runt: 020-7 24 365

E-post Kundtjänst: kundtjanst@verisure.se

Kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Vanliga frågor

Verisure är det nya namnet för Securitas Direct hemlarm. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Uppkoppling till vår egna larmcentral med övervakning dygnet runt, fria väktarutryckningar och professionell installation är grundvalar i vårt erbjudande.

Allt fler produkter och tjänster för hemmet blir uppkopplade så att du kan styra och hålla koll på dem på distans, exempelvis via din mobil. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Vi erbjuder tjänster inom inbrott, larm, energi, lås, klimat och SOS. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster, allt för ett lite enklare och roligare vardagsliv.

Ta kontakt med vår säljavdelning på 020-71 33 55 eller boka en kostnadsfri rådgivning via formulär här på webbplatsen, så hjälper vi dig med ett system som passar just dig och ditt hem.

  • Verisure är det nya namnet för Securitas Direct hemlarm. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Uppkoppling till vår egna larmcentral med övervakning dygnet runt, fria väktarutryckningar och professionell installation är grundvalar i vårt erbjudande.

  • Allt fler produkter och tjänster för hemmet blir uppkopplade så att du kan styra och hålla koll på dem på distans, exempelvis via din mobil. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Vi erbjuder tjänster inom inbrott, brand, energi, lås, klimat och SOS. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster, allt för ett lite enklare och roligare vardagsliv.

Sociala Medier

Facebook
Instagram
Linked in
YouTube

Läs vår blogg

Certifikat

ISO 9001
Certifierad larmcentral
Behörig ingenjör inbrottslarm