Sökresultat

Snabblänkar

Försäljning och information hemlarm: 020-26 26 00

Kundtjänst - dygnet runt, året runt: 020-7 24 365

E-post Kundtjänst: kundtjanst@securitasdirect.se 

Vanliga frågor

Allt fler produkter och tjänster för hemmet blir uppkopplade så att du kan styra och hålla koll på dem på distans, exempelvis via din mobil. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Vi erbjuder tjänster inom inbrott, larm, energi, lås, klimat och SOS. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster, allt för ett lite enklare och roligare vardagsliv.

Som Verisure-kund får du tillgång till Mina Sidor. Det blir din privata webbplats, en kontrollpanel där du kan sköta mycket av det som rör ditt system. Du kan övervaka och styra många av systemets funktioner, aktivera larmtjänster och få information om aktuella erbjudanden och kampanjer. Här kan du även köpa till fler komponenter till ditt system och aMessage, som är vår extra SMS-tjänst. 


Mina Sidor finns tillgängligt för alla våra kunder, oavsett om man har fullservice-abonnemang eller om man själv övervakar sitt system. Funktionerna är i huvudsak lika för båda.

  • Begreppet hemlarm avser hemlarmsinstallation och larmtjänst. Räkna ut pris för hemlarm avser pris för hemlarmsinstallation och månadsavgift för larmtjänst.

  • Allt fler produkter och tjänster för hemmet blir uppkopplade så att du kan styra och hålla koll på dem på distans, exempelvis via din mobil. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Vi erbjuder tjänster inom exempelvis inbrott, brand, energi, lås, och klimat. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster, allt för ett lite enklare och roligare vardagsliv.

Sociala Medier

Följ Verisure på Facebook

Läs vår blogg