Verisure larmprodukter

 


Verisure hemlarm

Räkna ut ditt pris på hemlarm

Räkna ut ditt pris på hemlarm

Verisure produkter

Produkter

Olika typer av boenden kräver olika larmlösningar. Därför har vi skapat olika paket med våra produkter och tjänster och anpassat dessa efter olika behov.

Vilka produkter och tjänster som ingår i de olika paketen kan du läsa mer om på sidorna Villalarm och Lägenhetslarm.

Oavsett vilken larmlösning du väljer att installera finns det alltid möjlighet att välja till fler komponenter. På den här sidan får du en överblick över dem och kan läsa mer om du klickar dig vidare till respektive produktsida.

Vill du ta reda på vilken kombination av produkter som passar din bostad?

Läs mer om våra produkter

Team Verisure

Larm från verisure
- ett smart val

Vår egna produktutveckling gör att vi ligger i framkant med teknik, komponenter och funktioner. Kombinerat med våra dygnet runt-tjänster ökar vi din säkerhet.

Larmen har avtalslånga produktgarantier. Går en produkt sönder byter vi ut den kostnadsfritt. De är alltid uppkopplade till vår larmcentral som finns här för dig dygnet runt, året om. Våra larmoperatörer sätter snabbt in rätt åtgärd om något skulle hända.

KONTAKTA OSS

Telefon kundtjänst: 020-7 24 365

Telefon kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Försäljning/information hemlarm: 020-26 26 00

Epost: kundtjanst@verisure.se

Fax: 013-31 77 22

VERISURE SECURITAS DIRECT GROUP

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien och Portugal.

Vi har över 3 miljoner kunder i 16 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen.