Beskrivning av larmtjänster

Inbrottslarm med bildverifiering

Inbrottslarm

Skyddet börjar utomhus med vår kända larmdekal. Vår vibrationsdetektor på dörrar och fönster känner och larmar redan innan någon obehörig kan ta sig in. Med hjälp av kameradetektorns bilder ser larmoperatören vad som pågår och med vår unika röstenhet kan vi höra vad som händer och tala med person på plats. Ett hemlarm som kan känna, se, höra och tala gör att operatören kan vidta rätt åtgärd direkt. Vi samarbetar bland annat med polis, räddningstjänst och huvudsakligen med Securitas – Sveriges i särklass största väktarorganisation.

Brandvarningssystem med bildverifiering

Brandvarningssystem

Sammankopplade rökdetektorer som talar räddar liv. Våra rökdetektorer är sammankopplade och professionellt övervakade dygnet runt. De är utformade för att ge snabbast möjliga varning – om en känner av rök, meddelar den genast övriga rökdetektorer. Alla aktiveras, och varnar med både larmsignal och tal. En länkad kameradetektor skickar bilder till larmcentralen som direkt larmar räddningstjänsten vi verifierad brand. Vid en brand är varje sekund dyrbar. Om larmet går, utrym genast och ta er ut till er förutbestämda återsamlingsplats. Tjänsten Brandvarningssystem ingår inte i Trygg Bas.

Verisure SOS-larm

Verisure SOS-larm

Med ett kontaktlarm i hemmet har du och din familj nära till hjälp vid en akut situation. Manöverpanelen placeras vid entrédörren. Via SOS-knapparna får du snabbt kontakt med någon av våra erfarna larmoperatörer och tack vare vår unika röstenhet kan vi prata med varandra utan behov av telefon. Vi tillkallar hjälp om det behövs och finns med dig tills hjälpen är på plats.

Verisure App

Verisure App

En av Sveriges mest använda appar med flest smarta funktioner och personliga val för att enkelt hålla koll på ditt hem. Få information om vem som kommer och går och skapa tillfälliga larmkoder för husvakten. Aktivera påminnelser om att larma på och schemalägg händelser som att larma av skalskyddet eller styra belysningen. Samla flera händelser, som du vill ska utföras samtidigt, under en enda smart knapp. Med Verisure App har du alltid nära hem, var du än är.

Vår larmcentral är bemannad dygnet runt

Sveriges största larmcentral

I vår egen larmcentral finns specialutbildade larmoperatörer på plats dygnet runt, året runt, redo att agera om något skulle hända. Om larmet går ser vi vad som händer med hjälp av kameradetektorerna och via röstenheten kan vi höra vad som händer och prata direkt med person på plats. Snabbast rätt åtgärd!

Fria utryckningar

Fria väktarutryckningar

Vid ett verifierat larm skickas alltid en väktare kostnadsfritt till ditt hem. Vi samarbetar i huvudsak med Securitas, Sveriges i särklass största väktarorganisation med flest antal väktare. När situationen kräver det larmar vi även polis och räddningstjänst.

Dubbel krypterad informationsöverföring

Säkerhet i världsklass

Vi sätter alltid säkerheten främst. Larmet är ständigt uppkopplat till vår larmcentral och säkerhetsuppdateras varje dygn. Med dubbla kommunikationsvägar via GSM/GPRS och bredband samt krypterad informationsöverföring levererar vi en säkerhet som är unik i branschen.

@Home – bidrar till att rädda liv

@Home – bidrar till att rädda liv

Om larmet går kan larmoperatören se vem i familjen som kan vara hemma. Ovärderlig information som snabbt vidarebefordras till exempelvis räddningstjänsten om det börjar brinna.

Serviceavtal med funktionsgaranti

Trygga garantier

I din larmtjänst ingår ett serviceavtal och så länge du är vår kund garanterar vi att larmet fungerar som det ska – om det skulle uppstå tekniska problem som omfattas av garantin löser våra auktoriserade tekniker det helt utan extra kostnad.

Branschens nöjdaste kunder

Branschens nöjdaste kunder

Vi har fått förtroendet att öka tryggheten för över 1,5 miljoner svenskar, varje dag. Kanske för att vår kundtjänst har öppet dygnet runt, för att vi levererar snabb service genom vår lokala närvaro eller för att vi är snabbast när det gäller. Vår strävan att leverera exceptionell service har belönats med branschens nöjdaste kunder. Hos oss är du alltid prio ett!