Det här ingår i din larmtjänst

Inbrottslarm med bildverifiering

Inbrottslarm

Skyddet börjar utomhus med vår kända larmdekal. Vår vibrationsdetektor känner och larmar redan innan någon obehörig kan ta sig in. Med hjälp av kameradetektorns bilder ser larmoperatören vad som pågår och med vår unika Röstenhet kan vi höra vad som händer och tala med person på plats. Ett larmsystem som kan känna, se, höra och tala gör att operatören vidtar rätt åtgärd direkt. Vi samarbetar med polis, räddningstjänst och Securitas – Sveriges i särklass största väktarorganisation.

Verisure SOS-larm

Verisure SOS-larm

Med ett kontaktlarm i hemmet har du och din familj närmare till hjälp vid en akut situation. Trygghetspanelen kan med fördel placeras i sovrummet där den är lätt åtkomlig på natten. Via SOS-knapparna och Röstenheten får du snabbt kontakt med vår larmcentral som tillkallar hjälp. Tack vare vår nya teknik kan vi både tala och lyssna och på så sätt finnas med dig tills hjälpen är på plats.

Verisure App

Verisure App

En av Sveriges mest använda appar med flest smarta funktioner och personliga val för att enkelt hålla koll på ditt hem. Få information om vem som kommer och går och skapa tillfälliga larmkoder för husvakten. Aktivera påminnelser om att larma på och schemalägg händelser som att larma av skalskyddet eller styra belysningen. Samla flera händelser, som du vill ska utföras samtidigt, under en enda smart knapp. Med Verisure App har du alltid nära hem, var du än är.

Vår larmcentral är bemannad dygnet runt

Sveriges största larmcentral

I vår egen larmcentral finns specialutbildade larmoperatörer på plats dygnet runt, året runt, redo att agera om något skulle hända. Om larmet går ser de vad som händer med hjälp av kameradetektorerna och via Röstenheten kan de höra vad som händer och tala direkt med person på plats. Snabbast rätt åtgärd!

Fria utryckningar

Flest väktare

Vid ett verifierat larm skickas alltid en väktare till ditt hem. Oavsett vad som har orsakat larmet ingår väktartjänsten utan extra kostnad. Vi samarbetar med Securitas, Sveriges i särklass största väktarorganisation med flest antal väktare. När situationen kräver det larmar vi även polis och räddningstjänst.

Dubbel krypterad informationsöverföring

Säkerhet i världsklass

Vi sätter alltid säkerheten främst. Larmet är ständigt uppkopplat till vår larmcentral och säkerhetsuppdateras varje dygn. Med dubbla kommunikationsvägar via GSM/GPRS och bredband samt krypterad informationsöverföring levererar vi en säkerhet som är unik i branschen.

Professionell installation

Professionell installation

Installationen av larmet planeras och utförs av en professionell installatör som också visar dig hur enkelt det är att hantera ditt larmsystem. Passa på att lära dig alla smarta fördelar med just ditt hemlarm – du har en expert hos dig!

Serviceavtal med funktionsgaranti

Trygga garantier

I din larmtjänst ingår ett serviceavtal och så länge du är vår kund garanterar vi att ditt larm fungerar som det ska – om det skulle uppstå tekniska problem löser våra auktoriserade tekniker det helt utan extra kostnad.

Branschens nöjdaste kunder

Branschens nöjdaste kunder

Vi har fått förtroendet att öka tryggheten för över 1 miljon svenskar, varje dag. Kanske för att vår kundtjänst har öppet dygnet runt, för att vi levererar snabb service genom vår lokala närvaro, för att vi ständigt utvecklar nya produkter och tjänster som gör skillnad, eller för att vi är snabbast när det gäller. Det kan också vara för att vi alltid tänker på helheten. Vår strävan att leverera exceptionell service har belönats med branschens nöjdaste kunder. Hos oss är du alltid prio ett!