Installation och service

Rådgivning, installation, service - vi hjälper dig hela vägen

Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning för att hitta det hemlarm som passar dig bäst. Om du efter det är intresserad, tar våra larmexperter hand om installationen av larmsystemet.

Det är en service vi ger alla våra kunder. Vid installation går teknikern igenom med dig hur larmet och de olika komponenterna fungerar.

Egen larmcentral

Egen larmcentral
- Dygnet runt

Verisure har Sveriges största larmcentral som bemannas av specialutbildade larmoperatörer, dygnet runt, året om. Larmoperatörerna är specialiserade på att tolka och verifiera larmorsaken och kan snabbt avgöra vilken åtgärd som skall sättas in.

Larmcentralen är enbart till för våra egna kunder. Till skillnad från andra larmcentraler arbetar våra operatörer enbart med den teknik och de tjänster vi erbjuder. Detta gör att vi kan erbjuda dig en bra och anpassad service.

Väktarutryckning ingår

 Fria väktarutryckningar

Vid verifierat larm skickas alltid en väktare kostnadsfritt till ditt hem. Vi samarbetar i huvudsak med Securitas, Sveriges i särklass största väktarorganisation med flest antal väktare. När situationen kräver det larmar vi även polis och räddningstjänst.