Unikt larmerbjudande!

Upp till 1.790:- rabatt till dig som är kund hos Folksam.

Passa på! Ring oss redan i dag: 020-26 26 00

Så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

JAG ÄR INTRESSERAD, KONTAKTA MIG

Trygg Bas


2.990:- 

Ord. pris 3.990:-

Larmtjänst från 349:-/mån.

Larmtjänst med:

Inbrottslarm
Verisure SOS-larm
Verisure App

Hemlarm - Verisure Home Plus
Larmsystemet innehåller:

Larmdekaler, 1 Vibrationsdetektor,

1 Kameradetektor, 1 Röstenhet,

1 Manöverpanel, 1 Larmbricka,

1 Huvudenhet.

Trygg

+ 1 extra rökdetektor

7.490:-

Ord. pris 9.280:-

Larmtjänst från 399:-/mån.

Larmtjänst med:

Inbrottslarm
Brandvarningssystem
Verisure SOS-larm
Verisure App

Hemlarm - Verisure Home Plus
Larmsystemet innehåller:

Larmdekaler, 2 Vibrationsdetektorer, 2 Kameradetektorer, 2 Rökdetektorer, 1 Röstenhet, 1 Smart plug 1 Manöverpanel 1 Larmbricka, 1 Huvudenhet.

Trygg Plus

+ 1 extra rökdetektor

10.490:-

Ord. pris 12.280:-

Larmtjänst från 499:-/mån.

Larmtjänst med:

Inbrottslarm
Brandvarningssystem
Verisure SOS-larm
Vattenlarm
ID-skydd
Verisure App

Hemlarm - Verisure Home GSM
Larmsystemet innehåller:

Larmdekaler, 4 Vibrationsdetektorer, 3 Kameradetektorer

3 Rökdetektorer, 1 Trygghetspanel, 1 Vattendetektor, 1 Röstenhet,

1 Smart plug, 1 Manöverpanel

1 Larmbricka, 1 Huvudenhet.

Trygg Premium

+ 1 extra rökdetektorer

14.490:-

Ord. pris 16.280:-

Larmtjänst från 699:-/mån.

Larmtjänst med:

Inbrottslarm
Brandvarningssystem
Verisure SOS-larm
Vattenlarm
ID-skydd
Verisure App

Hemlarm - Verisure Home GSM
Larmsystemet innehåller:

Larmdekaler, 6 Vibrationsdetektorer, 4 Kameradetektorer, 5 Rökdetektorer, 1 Trygghetspanel, 1 Vattendetektor, 1 Röstenhet, 2 Smart plug, 1 Manöverpanel, 4 Larmbrickor, 1 Huvudenhet.

Trygg Lägenhet

+ 1 extra rökdetektor

5.490:-

Ord. pris 7.280:-

Larmtjänst från 349:-/mån.

Larmtjänst med:

Inbrottslarm
Verisure SOS-larm
Verisure App

Hemlarm - Verisure Home GSM
Larmsystemet innehåller:

Larmdekaler, 1 Vibrationsdetektor,

1 Kameradetektorer,

3 Rökdetektorer, 1 Röstenhet,

1 Manöverpanel 1 Larmbricka,

1 Huvudenhet.

Fria väktarutryckningar ingår

Sveriges mest installerade hemlarm för villa och lägenhet.

Fria väktarutryckningar

Verisure ger dig ett professionellt övervakat inbrottslarm med kameradetektor för bildverifiering av larmorsaken samt fria väktarutryckningar vid verifierat larm. I hemlarmet ingår avskräckande larmdekaler som placeras på dörrar och fönster. Våra larmoperatörer håller hela tiden koll på larmsystemet och agerar snabbt om något händer. Om larmet skulle gå tar kameradetektorerna omedelbart en serie bilder som skickas till larmcentralen. Operatören kan då avgöra vad som utlöst larmet och sätta in rätt åtgärd, exempelvis skicka väktare.


Intresserad?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig att ta fram en larmlösning som passar ditt hem.

SKICKA INTRESSEANMÄLAN

Genom att klicka på knappen accepterar du våra användarvillkor

En brandvarnare i varje rum för ökat brandskydd

En brandvarnare i varje rum

Ökad trygghet med uppkoppling till vår egna larmcentral.

Ett pålitligt brandvarningssystem är en av grundstenarna för trygghet i hemmet. Vid en brand är varje sekund dyrbar. Därför rekommenderar vi en brandvarnare i varje rum. Med Verisure får du ett avancerat brandvarningssystem med sammankopplade rökdetektorer, som varnar med både signal och röstmeddelande. Om en detektor känner av rök säger den: "Varning brand!" och skickar signal till övriga detektorer i systemet. Dessa svarar med: "Varning. Brand i annat rum!"

 

Rökdetektorerna är uppkopplade till vår larmcentral och meddelar dig i mobilen om rökutveckling skulle uppstå. Om minst två rökdetektorer varnar om rökutveckling, kan våra larmoperatörer ringa räddningstjänsten direkt, även om ingen är hemma. Rökdetektorerna är också sammankopplade med våra kameradetektorer som tar bilder och skickar dem till larmcentralen vid rökutveckling. Bildverifiering av larmorsaken är ett ytterligare redskap för operatören att snabbt vidta korrekt åtgärd.

Så säger våra kunder om oss

Securitas väktare

Så fungerar Verisure inbrottsskydd 

00.58

Säkra produkter med unik teknologi

Verisure är en leverantör av hemlarm och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Med oss får du ett framtidssäkert system som är utbyggnadsbart och som innehåller mångfunktionella produkter. Uppkoppling genom både bredband och GSM, krypterad kommunikation och det faktum att vi själva står för design och utveckling, gör systemet extremt säkert och pålitligt.

Bekanta dig med några av våra produkter!

VBox E

Huvudenhet

Huvudenheten är hjärtat och hjärnan i ditt system.

Den fungerar som ett nav i all kommunikation inom systemet och med larmcentralen, och kopplas upp mobilt (GSM) och via bredband. Två kommunikationsvägar gör att systemet är anslutet till larmcentralen, även om nätuppkopplingen inte fungerar eller om det för tillfället inte finns mobiltäckning.

Siren

Röstenhet med sirén

Röstenheten med inbyggd sirén fungerar som en fast telefon mellan larmcentralen och ditt hem.

Med hjälp av den kan larmoperatören snabbt få kontakt och prata direkt med de som befinner sig i hemmet och på så sätt snabbt vidta rätt åtgärd. Vid verifierat larm kan det handla om att tillkalla räddningstjänst, väktare eller polis om någon skadat sig eller är i fara.

Rökdetektor

Rökdetektor

Verisure rökdetektorer är sammankopplade och varnar med både röstmeddelande och signal så att alla i hemmet snabbt vet var rökutvecklingen finns.

Samtidigt larmar systemet larmcentralen. Du får också ett meddelande till din mobil. Rökdetektorn mäter även rumstemperatur och relativ luftfuktighet.

Kameradetektor

Kameradetektor

Med en kamera i ditt larmsystem kan operatören omedelbart kontrollera vad som orsakat ett larm och snabbt sätta in rätt åtgärd.

Med bild kan vi verifiera larmorsaken och skicka väktare eller tillkalla polis och räddningstjänst vid inbrott eller brand. Eller så kan vi avstyra insats vid ett falsklarm. Du kan ställa in känsligheten i detektorn så att den är husdjursanpassad. På så vis kan dina husdjur röra sig fritt i hemmet, även när det är larmat. Dessutom kan du, när larmet är på, själv ta bilder via kameran och därmed se hur det ser ut där hemma direkt i Verisure App - var du än befinner dig.

StarKey

Larmbricka

Med larmbrickan är det enkelt för hela familjen att larma på och av.

Håll brickan mot manöverpanelen och med ett knapptryck är det klart. Varje larmbricka har en unik identitet. På så sätt håller du reda på vem som kommer och går i hemmet och kan lätt spärra en tappad bricka eller registrera en ny.

Manöverpanel

Manöverpanel

På manöverpanelen larmar du av och på med personlig kod eller med din larmbricka.

Panelen fungerar som ett trygghetslarm. Tryck in de två SOS-knapparna så går larmet direkt till en operatör på vår larmcentral. Manöverpanelen kan också användas som dörrklocka. Du ställer in manöverpanelen så att den ger signal och talar om för dig om någon kliver in genom entrén.

Magnet

Vibrationsdetektor

Våra vibrationsdetektorer larmar när ett inbrottsförsök påbörjas på ett fönster eller en dörr.

En vanlig magnetdetektor triggar larmet först när dörren eller fönstret bryts upp. Med våra vibrationsdetektorer har vi alltså möjlighet att upptäcka inbrottet innan det sker och kan därför också agera snabbare. Med vibrationsdetektorerna skapar du ett punktskydd på dörrar, fönster och andra strategiska intrångspunkter. En trygghet både när boendet står tomt eller under natten när du är hemma.

SmartPlug

Smart plug

Med smart plug i ditt system kan du med Verisure App fjärrstyra belysningen och nästan alla elektriska apparater i ditt hem, var du än är.

Om smart plugs är kopplade till ditt larmsystem kan du tända och släcka genom att larma av och på, eller tända belysningen när larmet går. Det är ett enkelt sätt att tillföra både säkerhet och bekvämlighet till ditt hem.

Erbjudandet gäller för kunder hos Folksam. Erbjudandet gäller endast vid nyinstallation och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.