säkerhetstips

SNABBAST MÖJLIGA ÅTGÄRD MED VERISURE RÖSTENHET

Röstenhet

När ett larm löser ut är vårt mål att agera så fort som möjligt. Att vi får kontakt med den person som är på plats i bostaden sparar viktig tid, något som kan vara avgörande i ett skarpt läge.

 

Med unika Verisure röstenhet kan larmoperatören och den som är hemma prata direkt med varandra när larmet går, utan omvägen via telefon. Det gör att vi snabbt kan verifiera larmorsaken och sätta in rätt åtgärd direkt; det kan handla om att skicka väktare, larma polis eller räddningstjänst.

Röstenheten har redan gjort stor skillnad för flera familjer. Ett exempel är pojken som var ensam hemma när brödrosten började brinna. Ett annat är flickan vars pappa insjuknade när de var ensamma hemma. I båda fallen kunde larmoperatören och barnet prata med varandra via röstenheten samtidigt som rätt hjälp tillkallades.

Röstenheten ingår i alla våra nya hemlarm. Läs mer här

säkerhetstips