verisure

VERISURE VINNER PRESTIGEFULLT PRIS

Verisure vinner prestigefullt pris på Mobilgalan

Den 16-17:e mars hölls konferensen ”Connected Business Days” i Malmö där representanter från alltifrån stora innovativa bolag som Volvo Cars till mindre startupföretag ansluter för att diskutera innovation ur ett affärsdrivande perspektiv. I samband med konferensen avgörs Swedish Mobile Awards, där Verisure prisades med Guldmobilen som bästa ”IoT Enterprise of the Year”.

 

– Det känns fantastiskt kul! Jag är oerhört stolt och glad! säger Markus Finér, Director Technology & Development North Platform, efter prisutdelningen. I kategorin tävlade ställdes Verisure mot välkända företagen Volvo Cars, Husqvarna och AssaAbloy men det var Verisure som imponerade mest på juryn med sin innovationsstrategi inom Internet of Things (IoT).

Juryns motivering var: ”Since Spun out from Securitas some ten years ago Verisure has continued to execute with excellence. Today they are European market leader in monitored alarms, active in 14 countries including Brazil, Chile and Peru. On top of continuous growth they have successfully added a great app based user experience to their robust security service”.

 
verisure