2015-12-11

Vilket hemlarm är bäst?

Hus med Verisure hemlarm

Idag är vi som konsumenter duktiga på att jämföra och kolla upp en produkt innan vi bestämmer oss för att köpa något. Detta välkomnar vi här hos oss på Verisure. Ett hemlarm är en viktig investering och något du kommer använda varje dag. Då är det viktigt att du får ut det absolut yttersta av ditt hemlarm.


Vi tänkte därför passa på att berätta för dig varför vi tror att flest svenskar valt att ha Verisure som sin larmleverantör. Självklart är vi stolta över att vara Europas mest rekommenderade larmföretag och att vi rekommenderas av de största försäkringsbolagen men att nästan alla av våra nya kunder är villiga att rekommendera oss är något vi ser på med extra stor stolthet.


Med en lokal närvaro, dygnet runt-öppen kundtjänst och en larmcentral som agerar inom 30 sekunder oavsett tid eller dag på året, tror vi oss ha identifierat några av våra styrkor. Att vår app är bland de mest använda apparna i Sverige och uppskattas av våra kunder stärker oss i vårt dagliga utvecklingsarbete. Att vi just utvecklar och äger våra egna produkter är en styrka och en förklaring till att vi ligger i framkant gällande utvecklingen inom det smarta hemmet samt säkrar hemlarmets kvalitet. Med Verisure får du ett komplett och framtidssäkrat hemlarm som täcker alla dina behov och det viktigaste av allt, en pålitlig service och tjänst som gör skillnad när det verkligen behövs.


Svaret på frågan vilket hemlarm som är bäst lämnar vi till dig att besvara. Det är din familj och era behov som visar vad som passar just er. För att underlätta ditt beslut har vi listat larmprodukter och tjänster som utgör grundstenarna i ett tryggt hemlarm - du finner alla hos oss på Verisure. Läs mer om det här »


I vår värld är vi övertygade om att Verisure är det bästa hemlarmet och vi hoppas du vill tillhöra vår familj precis som

300 000 andra svenska kunder redan gör.


Vill du veta mer om hur du kan skydda ditt hem? Gör det enkla testet som visar vilket hemlarm som passar just dig.

Inga kategorier valda