2015-09-28

Tillåt oss att störa dig

Verisure App

Under natten vill man verkligen inte bli störd. Dagarna är fulla av aktiviteter och natten är till för vila. Men alla vilar inte. Medan du sover som bäst fortsätter ditt larmsystem, och med det också nattoperatörerna på larmcentralen, att jobba för dig.


Ibland behöver vi nå dig även nattetid, men vi får allt svårare att komma i kontakt med våra kunder under dygnets mörka timmar. Anledningen är att många använder stör ej-funktionen eller blockeringsläget på mobiltelefonen. Så vad vill vi ha sagt med detta?


Både på iOS och Android finns möjligheten att ange "tillåtna" telefonnummer som kommer förbi påkopplad stör ej- eller blockeringsfunktion. Vi vill därför be dig lägga till telefonnumret 020-7 24 365 i den listan så att vi kan nå dig hela dygnet.


Stort tack på förhand från nattoperatörerna i Linköping!


Inga Kategorier valda

Kommentarer
 1. Christer Kindgen
  Tillåter Versure att störa mig
  # 1
  2015-09-28
 2. Håkan Svensson
  Vilken rutin säger att ni ska ringa mitt i natten för att meddela att vi behöver byta batterier i larmet? Hände mig nu på natten mellan fredag och lördag och vid 01:29!! Tänk om och tänk rätt säger jag.
  # 16
  2015-10-13
 3. Verisure
  Hej Håkan! Vi förstår att det kan upplevas som jobbigt att bli störd i sin sömn mitt i natten och särskilt om hela familjen vaknar. Anledningen till att vi ringer om detta även nattetid är att vi aldrig kompromissar med säkerheten hos våra kunder. Teoretiskt sett: Om någonting händer hos dig och larmanläggningen dött ut, är hela ditt inbrotts- och brandskydd utslaget. Hur riskabelt man upplever detta är förstås individuellt, men för vår del handlar det om att alla kunder ska känna sig trygga. Givetvis kan du få hjälp av kundtjänst med att anpassa dina instruktioner till larmcentralen så ni slipper bli störda flera gånger. Vi beklagar att ni fick en tråkig upplevelse och önskar dig en bra fortsättning på dagen!
  # 17
  2015-10-16
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar