RENOVERA I SOMMAR?

Installatör från Verisure

Om väderprognosen ser dyster ut, så kan semestern blir ett gyllene tillfälle att ta tag i den där omtapetseringen eller takmålningen som du skjutit upp så länge.

 

Men vad gäller egentligen när det är dags att plocka ner larmkomponenterna?

Först och främst, ring kundtjänst innan du börjar (på telefonnummer 020-7 24 365) och meddela att delar av larmet ska monteras ner. Detta på grund av att komponenterna är sabotageskyddade och kommer att larma vid nedmontering.

När renoveringen är avslutad vill vi att du kontaktar oss igen, då måste nämligen i vissa fall en tekniker komma ut och återmontera utrustningen. Detta för att vi säkert ska veta att komponenten fungerar som den ska innan den sätts i drift igen. En rörelse- eller kameradetektor ska sitta på rätt höjd i korrekt vinkel för att fungera optimalt. Har du gjort en större förändring kanske detektorn behöver flyttas.

Ett alternativ för dig som vill sköta jobbet helt själv, är att låta komponentens vägg- eller takfästen sitta kvar på sin plats.

När du planerar en renovering, tänk på att vi tar ut en kostnad för återmontering av komponenter då detta inte ingår i serviceavtalet. Mer information om detta kan du få av din lokala Verisure-partner eller hos kundtjänst.