android
iphone
smarta hem
verisure App

NU INTRODUCERAR VI VERISURE APP FÖR SMARTA KLOCKOR!

Verisure App för smarta klockor

Som första larmföretag i Europa lanserar vi vår app för Apple Watch och Android Wear.

 

Vi vet att de flesta av våra kunder öppnar sin app för att kontrollera systemets status flera gånger varje dag. Nu gör vi det ännu enklare att hålla koll på ditt hem. Med en smart klocka behöver du inte längre ta upp din telefon och öppna den med pin-kod för att se statusen på ditt system, det räcker med att ta en titt på klockan. All information du behöver finns runt din handled.

Funktioner utvecklade för Apple Watch / Android Wear:

• Larma av och på ditt system, var du än är

• Bli meddelad om brandlarmet löser ut

• Bli meddelad när barnen kommer hem

• Slå av och på belysning och andra elektriska apparater kopplade till SmartPlug

• Kontrollera inomhusklimatet, om temperatur eller luftfuktighet går utanför satta gränsvärden får du veta det

Detta är ett av många steg vi tar för att stärka vårt erbjudande i linje med den senaste tekniken. Vi är jättestolta och glada att kunna erbjuda dig detta, och hoppas att det gör dig som kund ännu mer nöjd med ditt system. Och det här är bara början, fler funktioner är på väg. Häftigt, eller hur?

android
iphone
smarta hem
verisure App