KLIMATSENSORN TILLBAKA I WEBBSHOPEN

Verisure klimatsensor

Hur ditt hus mår påverkar också välmåendet hos dig och din familj. Efter en tids frånvaro är vi glada att välkomna klimatsensorn tillbaka till webbshopen.

 

Med Verisure klimatsensor håller du koll på fukten och temperaturen i källaren och på vinden. Du ser värdena i Verisure App och på Mina Sidor och du blir notifierad om de går över eller under gränsvärden som du själv väljer. Med tidig varning kan du åtgärda eventuella problem innan skadan är ett faktum.

Ställa in gränsvärden

Genom att ställa in gränsvärden så får du varningar som hjälper dig hålla koll på ditt inomhusklimat. De skickas som servicelarm, mottagare väljer du under ‘Användare’.

Klimatvarningar

Mina Sidor > Status > Klimat > Inställningar

Se din klimathistorik

En klimatsensor skickar temperatur och relativ luftfuktighet till VBox var tionde minut. Det innebär att du får en ännu mer detaljerad klimatgraf när du håller koll på hur ditt hem mår.

Klimatgraf

 

Mina Sidor > Status > Klimat > Klimatdiagram

Uppdatera värden

Med en klimatsensor installerad och din VBox inkopplad på bredbandet så kan du uppdatera dina värden när du vill via Mina Sidor. Klicka på knappen ‘Uppdatera’ så hämtas den senaste informationen som har skickats från dina klimatsensorer till din VBox.

Läs mer om klimatsensorn i vår webbshop »