mina sidor
verisure
verisure App

NYHET! LADDA NER ÄNDRINGAR MED SMS.

Verisure App i smartphonen

Har du inte möjlighet att ha ditt larm inkopplat på ditt bredband och är i behov av att ladda ner nya ändringar eller inställningar direkt?

 

Kanske behöver du radera en borttappad larmbricka? Eller lägga till en tillfällig användare när du är på jobbet?

Tidigare har du behövt vara hemma för att trycka på stjärnan på VBox alternativt vänta i upp till 24 timmar för att ändringarna ska laddas ner. Nu behöver du inte vänta längre. Genom att skicka ett SMS till VBox så kommer den att ladda ner ändringarna direkt. Smidigt, eller hur?

Mina Sidor

Nya ändringar att ladda ner.

Mina Sidor

Klicka på Skicka uppdatering via SMS.

Mina Sidor - Ladda ner

SMS är skickat och ändringarna laddas ner.

Du kan utföra denna åtgärd både på Mina Sidor och i Verisure App.

 
mina sidor
verisure
verisure App