produkter
säkerhetstips
smarta hem
verisure

SKALSKYDD - LARMA PÅ NÄR DU ÄR HEMMA

Skalskydd – ett larm i larmet

Med ett skalskydd har du ett extra larm i larmet. De flesta använder det för att larma vissa delar av hemmet när familjen sover. Men med ett Verisure hemlarm är skalskyddet både mer effektivt och flexibelt.

 

Du kan ha ytterdörren larmad när du är på baksidan av huset och använder altandörren för att gå ut och in när du jobbar i trädgården. Gillra inomhusfällor genom att montera magnetkontakter på oväntade platser som en dörr mellan våningsplan. Har du större husdjur som ska kunna röra sig fritt hemma när familjen är på språng? Då är skalskyddet perfekt.

Vi rekommenderar att du tar för vana att larma på skalskyddet när du är inomhus, då kan ingen ta sig in utan att du, och vi, märker det. Tryggt, eller hur? Med funktionen Verisure Smart kan du enkelt schemalägga automatisk på- och avlarmning av skalskyddet på dagar och tider som passar dig. Och med personliga smarta knappar kan du utföra flera händelser med ett enda tryck – vad sägs om att till exempel larma på skalskyddet och släcka alla lampor med en knapp som du döper till ’Sov tryggt’?

Vilka komponenter som ska ingå i skalskyddet väljer du själv med hjälp av Mina Sidor, du kan ändra det så ofta du vill och behöver. Fantasin och trygghetsbehovet avgör vad som passar just dig. Hur använder du skalskyddet?

Läs mer om våra hemlarm.

Räkna ut pris på hemlarm
 
produkter
säkerhetstips
smarta hem
verisure