produkter
säkerhetstips
smarta hem
verisure

BRANDVARNING MED RÖSTMEDDELANDE SOM KOMMUNICERAR FÖR ATT RÄDDA LIV.

Brandvarnare med röstmeddelande

Verisure rökdetektor pratar – med dig och med varandra. Om en känner av rök och larmar så larmar alla, allt för att varna i ett tidigt skede. Med de gör mer än bara tjuter.

 

De varnar även genom att säga ”Varning, brand!” eller ”Varning, brand i annat rum!”. Vilket språk de ska tala är upp till dig, det finns 16 att välja mellan. Vid en brand är varje sekund dyrbar. Därför rekommenderar vi en rökdetektor i varje rum. Och kanske det bästa av allt – våra rökdetektorer fungerar även när systemet är frånkopplat. De larmar för brandvarning lokalt om din VBox av någon anledning slutar att fungera. Det tycker vi är trygghet.

Övervakning

Om larmet löser ut, om rökdetektorn behöver nya batterier eller annan typ av översyn, skickas en signal till systemets hjärta och hjärna – VBox. Om komponenten övervakas av larmcentralen så hanteras alla signaler av våra operatörer.

Du kan dessutom välja att få signalerna notifierade till dig och andra utvalda användare. Gå till Mina Sidor > Användare > Larmförmedlning för att få en överblick på hur du notifieras.

Mina Sidor notifikation 
 
produkter
säkerhetstips
smarta hem
verisure