2014-09-04

Från Linköpingskontoret till London!

Amanda, 23 år

Intervju med Amanda


Amanda är 23 år och har jobbat som operatör på Verisure i Linköping i tre år. Nu ställs hon inför nya utmaningar när hon flyttar till Londonkontoret.


Grattis till din nya tjänst! Hur känns det?

- Tack så hemskt mycket! Det känns otroligt spännande och lite nervöst, men mest av allt känns det ganska surrealistiskt. Det har gått två veckor sedan jag tackade ja, men jag har nog fortfarande inte riktigt förstått att det här faktiskt är på riktigt.


När börjar du och vad ska du göra?

- Jag flyttar på söndag och börjar jobba på måndag (den 8/9). Jag kommer att jobba på den engelska motsvarigheten till vår kundtjänst och precis som här hjälpa kunderna med deras frågor över telefonen.


Vad fick dig att hoppa på erbjudandet och vad har du för förväntningar?

- Jag har länge varit sugen på att flytta utomlands och London är en stad som jag verkligen älskar. Jag har hört en del rykten om en engelsk satsning under mina år här och jag har alltid sagt att jag ska söka mig dit den dagen det finns en tjänst att söka. Så när jag fick erbjudandet var det ganska självklart att tacka ja. Det är svårt att säga vad jag förväntar mig i och med att allting är så nytt, men jag ser verkligen fram emot att få vara med under utvecklingen det första året och se företaget växa. Det är ju en enorm skillnad mellan Verisure här i Sverige, där vi är den största aktören på marknaden, och Verisure i England där företaget är helt nytt. Så det ska bli spännande att se utvecklingen från början. Sedan hoppas jag såklart kunna förbättra min engelska och utveckla mina kundtjänstkunskaper.


Berätta om din Verisureresa, från dag ett till idag.

- Oj! Jag började i maj 2011 och i och med att vi anställdes så tätt inpå sommaren fick vi bara gå den första delen i utbildningen, vilket resulterade i en sommar med enbart larmhantering. Efter sommaren utbildades jag i kundtjänst och därefter följde några månader av både larm och kund innan Tobbe frågade mig om jag ville ha en fast plats på larmbordet. Sedan dess har jag arbetat på villalarmbordet och de senaste två och ett halvt åren har bokstavligen flugit förbi. Det senaste året har jag haft nöjet att vara med under delar av utbildningen och först då har jag insett hur mycket vi faktiskt kan vi som sitter här inne. Jag har lärt mig otroligt mycket och utvecklats både professionellt och som person. Jag har lärt känna så många fantastiska människor och jag har haft jätteroligt under mina år här.


Vill du hälsa dina svenska kollegor något så här sista dagarna i Sverige?

- Åh, det finns så mycket jag vill säga. Först och främst vill jag tacka för den här tiden. Nu låter det som att jag lämnar företaget för gott och så är ju inte fallet, men jag vill passa på att tacka för de här åren. Vi har alltid haft en stark sammanhållning och det tycker jag att vi ska vara stolta över. Vi tar alla hand om varandra och arbetar hårt för att alla ska må bra. Jag vill ge ett extra stort tack till mina fantastiska kollegor på larmbordet som har blivit min lilla familj de senaste åren. Och till alla mina Linköpingskollegor: Keep up the good work och hör av er om ni är i London.


Vi önskar dig ett stort lycka till Amanda!


Kategorier: Verisure