verisure

VANLIGA FRÅGOR OM FAKTURA OCH BETALNING

fakturaförklaring
 

Vi har skapat ett exempel på en faktura för att förklara några av de vanligaste frågorna som våra kunder ställer om sin faktura och betalning.

Om man inte väljer något annat får man sin pappersfaktura var tredje månad. Den har då tre månaders ‘Mina Tjänster’ som betalas i förskott. En faktura utskickad i mars månad som betalas i slutet av mars har Mina Tjänster för april, maj och juni, precis som i exemplet. Om man föredrar att göra andra saker än att sitta vid sin dator och betala fakturan med ett långt OCR-nummer kan man betala via autogiro eller e-faktura.

E-faktura skickas även den var trejde månad. För att aktivera, logga in på internetbanken och anslut Verisure som e-fakturamottagare genom att ange ditt kundnummer hos oss. E-fakturatjänsten aktiveras  till dagen efter. Om du fått en faktura utskickad innan anslutningen får du betala den manuellt.

Autogiro dras en gång per månad utan avisering. Behöver du avisering i förväg kan vi ställa om till att dra var tredje månad med avisering i förväg.  För att aktivera autogiro finns det två vägar att gå. Antingen genom att fylla i en pappersblankett som skickas in till oss, eller genom en elektronisk ansökan med hjälp av bankID. Blankett för nedladdning och länk för ansökan via bankID finns här

Det kan ta upp till tre veckor att aktivera ett autogiro, ansöker du med BankID går det snabbare. Faktura utskickad innan autogiroanslutningen kommer ej dras som autogiro.

 
verisure