VARFÖR RINGER NI ALLTID FRÅN DOLT NUMMER?

Smart Phone

Rrrrrrring. Stress. Kaffemuggen i ena handen, laptopen i den andra, på väg till ett möte. Du hinner helt enkelt inte svara i telefon. En stund senare ser du ”dolt nummer” i displayen, och din första tanke är: Var det larmcentralen som ringde? Din andra tanke är: Är allt okej därhemma?

 

Våra kunder frågar oss då och då varför vi ringer från dolt nummer. Det är en berättigad fråga. I dagens samhälle finns den mesta informationen vi behöver lättillgänglig, och då blir det givetvis reaktioner när ett företag där man är kund använder sig av dolt telefonnummer.

Vad är då orsaken?

Tyvärr skulle vi få ett stort antal återuppringningar som skulle medföra högre belastning på kundtjänst. Ofta ringer vi flera kontaktpersoner, och om dessa ringer tillbaka får vi förklara varför vi ringde, även om ärendet redan är löst.

Vår målsättning är att i möjligaste mån lämna meddelande på din telefonsvarare, alternativt skicka ett SMS. Har vi något viktigt att förmedla ringer vi givetvis flera gånger.

Vill du fråga vår kundtjänst eller våra larmoperatörer något? Titta in på Verisure Sveriges Facebook-sida och posta dina funderingar!