VI HJÄLPER DIG VID FLYTT

Verisure larmdekal

Oavsett om du ska flytta inom kort eller om det blir aktuellt i framtiden vill vi att du, som kund hos oss, ska veta att vi hjälper dig med ditt hemlarm.

 

När du flyttar finns det alltid mycket att tänka på. En sak du inte behöver bekymra dig om är just ditt hemlarm, vi hjälper dig med en smidig flytt. Självklart hjälper vi även till om du flyttar till ett hus och är intresserad av att överta det larm som redan är installerat av oss.

Vi tänkte passa på att svara på några vanliga frågor som brukar komma i samband med flytt.

1. Får jag ta med larmet när jag flyttar?

Du behöver inte tänka på att larmet ska flyttas. Vi löser det så att det kan överlåtas till de som flyttar in och hjälper dig få en bra larmlösning i ditt nya hem.

2. Jag ska flytta från hus till lägenhet, då behöver jag väl inget larm?

Vi har väldigt bra erbjudanden till lägenhetskunder. Ett bra inbrotts- och brandskydd är bra att ha oavsett bostadstyp. Vi hjälper dig se över ditt nya behov.

3. Jag kommer inte ha fast telefoni när jag flyttat, fungerar era larm ändå?

Våra larm har dubbla kommunikationsvägar och kopplas in både via GSM och Ethernet. Med andra ord, du kan ha våra larm oavsett om du har fast telefoni eller ej.

Hör av dig till vår kundtjänst på 020 – 7 24 365 och säg att du ska flytta så får du prata med vår trevliga flyttavdelning. Du kan också göra en flyttanmälan på vår hemsida, verisure.se/flytt

Du är alltid välkommen med dina frågor – dygnet runt, året runt.