DAGS ATT SNYGGA TILL DÄRHEMMA?

Hus som har Verisure hemlarm installerat

Är det renovering på gång därhemma? Innan du ställer dig med skruvmejseln i högsta hugg, redo att montera ner larmet, är det några saker som är viktiga att tänka på!

 

Först och främst, ring kundtjänst innan du börjar (på telefonnummer 020-7 24 365) och meddela att delar av larmet ska monteras ner. Detta på grund av att komponenterna är sabotageskyddade och kommer att larma vid nedmontering.

När renoveringen är avslutad vill vi att du kontaktar oss igen, då måste nämligen i de flesta fall en tekniker komma ut och återmontera utrustningen. Detta för att vi säkert ska veta att komponenten fungerar som den ska innan den sätts i drift igen. En rörelsedetektor ska sitta på rätt höjd med rätt vinkel och i rätt riktning för att fungera optimalt. Har du gjort en större förändring kanske detektorn behöver flyttas.

När du planerar en renovering, tänk på att vi tar ut en kostnad för återmontering av komponenter då detta inte ingår i serviceavtalet. Mer information om detta kan du få av din lokala Verisure-partner eller hos kundtjänst.

Lycka till med renoveringen!