SMART PLUG, PAKETÖPPNING

Paket med smart plug

Verisure Smart Plug lanserades i december 2012 i en kampanj riktad mot befintliga kunder. Som så många andra fick jag ett mejl där jag hade information om hur jag kunde beställa 2st Smart Plug till rabatterat pris. Beställning gjordes via länken i mejlet och efter några dagar plingade det till i mobilen att jag hade ett paket att hämta ut.

 

Verisure Smart Plug kom förpackade i vit ”verisure-designad” förpackning. Nu har kartongen inte något med själva funktionen att göra men det ser snyggt, prydligt och gediget ut redan här, ger mig som betalare och kund ett bra första intryck.

I kartongen finns 2st Smart Plug, en informationsfolder om funktioner och en kortfattad installationsguide. Mycket kortfattad ska väl sägas,  då all nödvändig information finns på Mina Sidor, det är också därifrån installation görs.

Det ögat direkt noterar med Smart Plug är att det inte finns några rörliga delar eller små pluppar att trycka in och ut för att ställa in tid.  Stjärnan i mitten går att trycka på och har då samma funktion som en lysknapp, på eller av men det är också den enda funktionen som finns på ytan. Den lyser rött precis vid installation men kommer sedan vara släckt.

Innan jag ansluter mina Smart Plug till eluttaget så loggar jag in på Mina Sidor för att lägga till mina Smart Plug.
Jag börjar med att fylla i serienummer och placering samt vad jag ska använda den till.

Jag följer dom fyra stegen och gör mina inställningar för min Smart Plug innan jag sparar och lägger till nästa Smart Plug.

Efter att jag har lagt till mina Smart Plug på Mina Sidor så är det dags att ansluta dom till eluttaget. Här har vi alltså något som ser ut som en timer men där alla funktioner sköts via mjukvaran.

Nu kan jag styra min Smart Plug via Mina Sidor, Verisure App eller direkt på knappen. Dags att koppla in lampan se fram emot att komma hem till ett upplyst hem.

 

/Erik

Teknisk information

GW-C-PLUG1

Max 2300W, 10A

Arbetsområde -10C till +55C

Storlek LxHxB,  50x100x35mm

Vikt 150g

Räkna ut pris på hemlarm