2012-11-16

Vill du bli övervakad?

Larmpaket

Övervakning, att bli övervakad, någon som står över nacken och kikar. Upplevs av mig och säkert fler som rätt tråkiga ord.


Vill vi vara övervakade? Nej är det självklara svaret. Vill jag att mina föräldrar ska övervaka mig? Nej tack min tonårstid är över.


Kontroll då, vill vi ha kontroll? Ja alla är vi väl lite kontrollfreaks mer eller mindre. Fartkamera och farthållare, samma sak egentligen, men den ena övervakning den andra kontroll.  Vill jag låta ett tekniskt system övervaka vad som händer, inte händer i tex min bostad, låta mig och mina anhöriga få lite mer kontroll och koll. Ja det låter smart.


Ok vi paketerar ihop teknik som fixar larmfunktionen, är brandvarnare, fixar att kolla av vår bostad. Allt går sedan kontrollera via en egen kundsida och app i mobilen. Tada! Kontroll! Smart kontroll. Visserligen övervakning, men på mina och dina villkor, Verisure.


Pling plong. Vem där?


Inga Kategorier valda