Räkna ut pris på ditt hemlarm
Räkna ut pris på ditt hemlarm
Smartplug

Lura tjuvarna med smart plug

Det finns många fördelar med att fjärrstyra din belysning. Lär dig vilka!

En smart plug håller inte bara tjuvarna borta, den gör det också enkelt att spara också ström och minskar brandrisken. Så här funkar den!

Räkna ut ditt pris på hemlarm med smart plugs.

Smart plug är precis vad det låter som – en smart strömbrytare. Den ser ut som en vanlig stickkontakt som du enkelt kopplar på ett helt vanligt uttag, ungefär som en timer. Till din smart plug ansluter du lampor eller andra elektroniska apparater i hemmet. Sedan kan du enkelt styra och kontrollera apparaterna via en app i telefonen, var du än är.

Håll tjuvarna borta med fjärrstyrd belysning

För inbrottstjuvar är det ofta enkelt att lista ut när du är bortrest genom att titta på belysningen i ditt hem. Om du inte kommer hem och tänder dina lampor på kvällen kan tjuvarna ana att du inte är hemma, och ser sin chans att bryta sig in.

Lösningen stavas fjärrstyrd belysning. Med smart plugs kan du styra dina lampor så att det ser ut som att du är hemma även när huset står tomt. Eftersom de är anslutna till ditt larmsystem kan du också exempelvis programmera dem så att belysningen tänds om larmet går.

Sparar upp till 500 kWh

Förutom att smart plug är en extra säkerhetsåtgärd vid förebyggande av inbrott sparar du en del ström – upp mot 500 kWh per år. Genom att koppla din tv och andra elektroniska apparater i standby-läge till en smart plug kan du nämligen enkelt stänga av dem helt och hållet.

Använd som en timer

Med en smart plug kan du åka på morgonmöte i lugn och ro och slippa tänka på om du verkligen stängde av kaffebryggaren eller drog ur platt-tången där hemma. Smart plugs många möjligheter tillför en extra dimension av trygghet, eftersom du slipper oroa dig för brandrisken som en bortglömd kaffebryggare kan medföra.

”Förutom att smart plug är en extra säkerhetsåtgärd vid förebyggande av inbrott spar du upp mot 500 kWh per år”


En Smart Plug förenklar din vardag, håller tjuvarna borta och minskar brandrisken.
Räkna ut ditt pris på hemlarm med smart plugs.