Räkna ut pris på ditt hemlarm
Räkna ut pris på ditt hemlarm
Verisure larmpaket

Vilket larm passar just din bostad?

Här får du tips om hur du väljer rätt tjänst – för just din bostad.

Många svenskar oroar sig för inbrott.
Den i särklass bästa metoden att skydda sig är ett hemlarm.
Här får du tips om hur du väljer rätt tjänst – för just din bostad.

Vad kostar ett larm i ditt hem? Räkna ut priset direkt här!

Över 20 000 inbrott varje år. Antalet anmälda bostadsinbrott ökar i Sverige och allt fler vill skydda sig med ett hemlarm. Men hur ska man tänka innan valet? Faktum är det finns flera olika alternativ på marknaden, som skiljer sig rejält både när det kommer till funktioner, kvalité och pris. 

”Populärast i Sverige”

Verisure är det populäraste alternativet i Sverige och erbjuder olika typer av paket med inbrottslarm som kopplas till både dörrar och fönster, har kameradetektorer och rökdetektorer. Hemlarmet är uppkopplat till den egna larmcentralen och fria väktarutryckningar ingår.

”Tar cirka en minut”

Företaget erbjuder även en hel del intressanta funktioner och tillval såsom vattendetektor, smart kamera och klimatsensor. Dessutom får du tillgång till Verisure App där du på ett smidigt sätt kan hålla koll på ditt hem, var du än befinner dig. Det gäller dock att hitta ett hemlarm som passar just din bostad och dina behov. Nu kan du göra ett enkelt test för att ta reda på vad som är bäst för ditt hem. Det tar cirka en minut och kommer göra ditt beslut enklare när du ska välja. Klicka här för att komma till testet.