Räkna ut pris på ditt hemlarm
Räkna ut pris på ditt hemlarm
smarta hemmet

Framtidens smarta hem – så ser det ut

Nio tjänster som gör ditt liv enklare och säkrare.

Styr dina lampor och ditt hemlarm med din smartphone, få reda på potentiella vattenskador innan olyckan är framme och se vad som händer i din bostad när du inte är hemma.
Ta en titt in i framtidens smarta hem.
Här är nio tjänster från Verisure som gör ditt liv enklare och säkrare.

Vattendetektorn:
De kan slå hårt mot din ekonomi och uppstå utan att du märker det. Vattenskador är varje bostadsägares mardröm – men det finns ett enkelt sätt att undvika katastrofen. Verisures vattendetektor gör att du upptäcker problemen i tid. Den placeras på platser där vattenskador ofta uppstår, till exempel under diskhon. När olyckan är framme blir du uppringd och varnad av Verisures larmcentral och får dessutom en push-notis i din mobil. Ett enkelt och billigt sätt att slippa en lång och kostsam renovering.
Läs mer om vattendetektorn här!

Fjärrstyrt hem med Verisures app:
Med Verisure App kan du hålla koll på din bostad när du inte är hemma. Du kan larma av och på ditt system, få meddelande om brandlarmet löser ut och slå av och på belysningen och andra elektriska apparater. Har du barn kan du få meddelanden när de kommer hem och larmar av. En smidig lösning som gör ditt liv säkrare och enklare.
Läs mer om Verisures App här!

Smart kamera:
Håll koll på din bostad – 24 timmar om dygnet. De smarta kamerorna från Verisure är små trådlösa flexibla kameror som du själv styr med hjälp av Verisure App. De integreras med ditt hemlarm och kan ta en bild så fort någonting rör sig i din bostad. Du kan också själv ta foton med hjälp av mobilen och ställa in när du vill att kameran ska aktiveras.
Läs mer om de smarta kamerorna här!

Smart Plug:
Att lämna några lampor på när du inte är hemma är ett bra sätt att hålla tjuvarna borta. Som Verisure-kund kan du programmera din belysning så att det ser ut som att du är hemma under semestern. Eller varför inte koppla TV:n, stereon eller andra apparater som är i standby-läge till en smart plug? Du styr allt själv i din mobil eller väljer ett förprogrammerat schema. Enkelt, smidigt och skonsamt mot klimatet och din plånbok.
Läs mer om smart plug här!

Trygghetspanel:
Trygghetspanelen är en trygghet som gör att du alltid vet att hjälpen bara är en knapptryckning bort. Alla hemlarm från Verisure är utrustade med en SOS-funktion via kontaktlarmen på manöverpanelen. Skulle något hända får du alltså alltid snabb hjälp. Du kan dessutom bli meddelad om någon öppnar en dörr eller ett fönster via funktionen dörrklocka.
Läs mer om trygghetspanelen här!

Klimatdetektorn:
Mögel är både skadligt för ditt hus och din hälsa. Problemen orsakas ofta av en för hög luftfuktighet. Nu kan du upptäcka riskerna i förtid med Verisures Klimatdetektor. Så fort nivåerna är för höga får du ett meddelande med en varning, både när det kommer till akuta risker och potentiella problem som är på väg att uppstå. Du får också tillgång till expertråd från Anticimex som kan hjälpa dig att hitta lösningar på eventuella problem.
Läs mer om klimatdetektorn här!

Smart lås:
Släpp in hantverkaren eller vänner som kommer på besök – trots att du inte är hemma. Med tjänsten ”Smart lås” kan du styra, låsa och låsa upp din dörr helt själv, skapa tillfälliga inpasseringskoder för husvakten när du är på semester och i mobilen se vem som går in i din bostad vid vilken tidpunkkt. Ett enkelt och roligt sätt att skapa ett säkert hem.
Läs mer om de smarta låsen här!

Smart energimodul:
Har du en värmepump? Verisures app fungerar som en fjärrkontroll till Panasonics nya luftvärmepumpar och gör användarupplevelsen både roligare och enklare. Med hjälp av din telefon kan du stänga av och sätta på värmepumpen, ställa in önskad temperatur och styra luftriktningen. Du kan även jämföra din energiförbrukning över tid direkt i mobilen.
Läs mer om den smarta energimodulen här!