Räkna ut pris på ditt hemlarm
Räkna ut pris på ditt hemlarm
Brandvarnare

”Din brandvarnare kan vara värdelös”

Så ökar du din trygghet

En brandvarnare kan vara skillnaden mellan liv och död – ändå glömmer många att kolla om den fungerar.
Så ökar du din trygghet med uppkopplat brandvarningssystem.

Testa: Så mycket kostar ett larm i ditt hem
Du kan ha en brandvarnare som inte fungerar. Så många som tio procent har nämligen en som är verkningslös. Enligt statistik från Brandskyddsföreningen handlar det om över 400 000 brandvarnare som är värdelösa och för deras ägare ökar risken rejält att råka illa ut om olyckan skulle vara framme. Det är alltså viktigt att du, oavsett om du bor i lägenhet eller villa, kollar att din brandvarnare fungerar. För de som vill känna sig extra säkra om en brand skulle uppstå, är Verisure ett populärt alternativ.

”Mest rekommenderade”

De säljer Sveriges mest rekommenderade hemlarm som håller tjuvarna borta, bland annat med kameradetektorer som kan bildverifiera brotten och inbrottslarm som är sammankopplat med företagets larmcentral och din smartphone. Som kund kan du också få rökdetektorer installerade i olika rum. De är sammankopplade med varandra. Så fort de känner av någonting varnas du med signal och röstmeddelande, oavsett var du i hemmet du befinner dig. Brinner det exempelvis i källaren får du reda på det direkt även om du befinner dig på ovanvåningen. Det avancerade brandvarningssystemet är även sammankopplat med Verisure larmcentral, vilket innebär att de kan agera direkt även när du inte är hemma.

Vad kostar ett larm i ditt hem? Räkna ut priset direkt här!

”Får betyg 4,7 av 5”

Larmets kameradetektorer skickar dessutom bilder direkt till larmcentralen så att personalen på Verisure snabbt kan verifiera om det är en brand eller ej och vid behov kontakta räddningstjänsten. Tjänsten är minst sagt uppskattad bland kunderna. På rekommendationssajten reco.se har Verisure fått betyg 4,7 av 5 och överöses med beröm av användarna.

”Fantastiskt bemötande... Snabb insats, har vi två tillfällen haft rökutveckling i hall (utanför pannrum). Verisure har båda gångerna ringt innan vi själva märkt något. Känns väldigt tryggt och bra”, skriver Birgitta och får medhåll av Hans: ”Trevligt bemötande redan från början, ett företag på tå, larm om brand och rök har vi fått några gånger, hinner inte ta av stekpannan innan dom ringer upp, imponerande”, skriver han.

Kolla vilket larm som passar för just din bostad? Klicka här för att läsa mer!