Räkna ut pris på ditt hemlarm
Räkna ut pris på ditt hemlarm
Klättrande tjuv

Känn dig alltid i säkra händer - I hemmet och längs med vägarna

Med Falck vägassistansförsäkring finns hjälpen bara ett samtal bort.

Med Verisure och Falck kan du känna dig trygg, dygnet runt – året om. Verisure skyddar ditt hem så att du kan slappna av – oavsett om du är i sommarstugan, på jobbet eller i affären.

Vi på Verisure arbetar varje dag för att du skall känna dig trygg i och utanför ditt hem. Vi vet att det kan bli många bilfärder genom årets gång - mellan hemmet och olika destinationer. Med en vägassistansförsäkring hos Falck så kan du kan känna dig trygg längs med vägarna.

Att drabbas av en punktering eller ett driftstopp är inget ovanligt. Det kan ske var som helst och kan orsaka en jobbig situation för inblandade. För den som saknar en vägassistansförsäkring kan allt från att bli stillastående på en skogsväg till ett trafikstopp på motorväg innebära långa väntetider och dyra kostnader för att få hjälp. Med en vägassistansförsäkring hos Falck behöver du inte oroa dig. I försäkringen ingår vägassistans och vid nyttjande tillkommer inga extra kostnader eller någon självrisk.

Bara ett samtal bort – dygnet runt, året om

Alla som någon gång har drabbats av ett driftstopp vet vilken stress detta innebär. Genom att vara förberedd och ha en lösning på problemet kan du genast känna dig tryggare. Med Falck vägassistansförsäkring finns hjälpen bara ett samtal bort. Falck finns tillgängliga dygnet runt, året om och hjälper till med i stort sett alla ofrivilliga driftstopp, såsom:

✔ Punktering
✔ Nyckelproblem/utelåsning
✔ Drivmedelsbrist​
✔ Tekniska fel
✔ Motorproblem
✔ Stöld
✔ Dikeskörning
✔ Kollision

Detta ger dig en stor trygghet som trafikant.

Oavsett vart du befinner dig ska du känna dig trygg

Med bärgningsbilar i hela Sverige och nästan hela Europa, hjälper Falck dig att känna dig trygg mellan hemmet och din destination. Oavsett om du befinner dig uppe i Kiruna eller nere i Trelleborg.

Med Verisure och Falck kan du känna dig trygg – I hemmet och längs med vägarna. Teckna en vägassistansförsäkring hos Falck idag >>