Unikt larmerbjudande!

Upp till 1.790:- rabatt till dig som är kund hos Folksam.

Passa på! Ring oss redan i dag: 020-26 26 00

Så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

JAG ÄR INTRESSERAD, KONTAKTA MIG

Trygg Bas


2.490:- 

Ord. pris 3.490:-

Larmtjänst från 329:-/mån. Installation ingår.

Inbrottslarm med SOS och bildverifiering.

Hemlarm - Verisure Home Plus

Trygg

+ 1 extra rökdetektor

7.490:-

Ord. pris 9.280:-

Larmtjänst från 399:-/mån. Installation ingår.

brand- och inbrottslarm med SOS och bildverifiering.

Hemlarm - Verisure Home Plus

Trygg Plus

+ 1 extra rökdetektor

10.490:-

Ord. pris 12.280:-

Larmtjänst från 499:-/mån. Installation ingår.

Brand-, vatten- och inbrottslarm med SOS och bildverifiering. ID-skydd ingår.

Hemlarm - Verisure Home GSM

Trygg Premium

+ 1 extra rökdetektorer

14.490:-

Ord. pris 16.280:-

Larmtjänst från 699:-/mån. Installation ingår.

Brand-, vatten- och inbrottslarm med SOS och bildverifiering. ID-skydd ingår. All service ingår.

Hemlarm - Verisure Home GSM

Trygg Lägenhet

+ 1 extra rökdetektorer

4.490:-

Ord. pris 6.280:-

Larmtjänst från 299:-/mån. Installation ingår.

Brand- och inbrottslarm med SOS och bildverifiering.

Hemlarm - Verisure Home GSM
Fria väktarutryckningar ingår

Sveriges mest installerade hemlarm för villa och lägenhet.

Fria väktarutryckningar ingår, även vid falsklarm!

Verisure ger dig ett professionellt övervakat inbrottslarm med kameradetektor för bildverifiering av larmorsaken samt fria väktarutryckningar. I larmpaketet ingår avskräckande larmdekaler som placeras på dörrar och fönster. Våra larmoperatörer håller hela tiden koll på ditt larmsystem och reagerar direkt om någonting händer. Om larmet skulle gå tar kameradetektorerna omedelbart en serie bilder som skickas till larmcentralen. Operatören kan direkt avgöra vad som utlöst larmet och sätta in rätt åtgärd, som att skicka väktare.


Intresserad?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig att ta fram en larmlösning som passar ditt hem.

SKICKA INTRESSEANMÄLAN

Genom att klicka på knappen accepterar du våra användarvillkor

En brandvarnare i varje rum för ökat brandskydd

En brandvarnare i varje rum

Ökad trygghet med uppkoppling till vår egna larmcentral.

Ett pålitligt brandvarningssystem är en av grundstenarna för trygghet i hemmet. Vid en brand är varje sekund dyrbar. Därför rekommenderar vi en brandvarnare i varje rum. Med Verisure får du ett avancerat brandvarningssystem med sammankopplade rökdetektorer, som varnar med både signal och röstmeddelande. Om en detektor känner av rök säger den: "Varning brand!" och skickar signal till övriga detektorer i systemet. Dessa svarar med: "Varning. Brand i annat rum!"

 

Rökdetektorerna är uppkopplade till vår larmcentral och meddelar dig i mobilen om rökutveckling skulle uppstå. Om minst två rökdetektorer varnar om rökutveckling, kan våra larmoperatörer ringa räddningstjänsten direkt, även om ingen är hemma. Rökdetektorerna är också sammankopplade med våra kameradetektorer som tar bilder och skickar dem till larmcentralen vid rökutveckling. Bildverifiering av larmorsaken är ett ytterligare redskap för operatören att snabbt vidta korrekt åtgärd.

Så säger våra kunder om oss

Securitas väktare

Så fungerar Verisure inbrottsskydd 

00.58

Säkra produkter med unik teknologi

Verisure är en leverantör av hemlarm och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Med oss får du ett framtidssäkert system som är utbyggnadsbart och som innehåller mångfunktionella produkter. Så fort du kopplar på en ny produkt, laddar du bara ner ny mjukvara. Uppkoppling genom både bredband och GSM, krypterad kommunikation och det faktum att vi själva står för design och utveckling, gör systemet extremt säkert och pålitligt.

Bekanta dig med några av våra produkter!

VBox E

Huvudenhet

Huvudenheten är hjärtat och hjärnan i ditt system.

Den fungerar som ett nav i all kommunikation inom systemet och med larmcentralen, och kopplas upp mobilt (GSM) och via bredband. Två kommunikationsvägar gör att systemet är anslutet till larmcentralen, även om nätuppkopplingen inte fungerar eller om det för tillfället inte finns mobiltäckning.

Siren

Röstenhet med sirén

Röstenheten med inbyggd sirén fungerar som en fast telefon mellan larmcentralen och ditt hem.

Med hjälp av den kan larmcentralen snabbt få kontakt och vidta rätt åtgärd, det kan handla om att tillkalla räddningstjänst då någon skadat sig eller är i fara. Tack vare vår röstenhet kan larmcentralen vid ett inbrott avhysa obehöriga från platsen, vilket är en unik tjänst. I vardagen finns vi tillhands via röstenheten om en familjemedlem behöver vägledning att hantera larmet. Det blir enklare så.

Rökdetektor

Rökdetektor

Verisure rökdetektorer pratar med dig och med varandra.

Detektorerna är sammankopplade och varnar med både röstmeddelande och signal så att alla i hemmet snabbt vet var rökutvecklingen finns. Samtidigt larmar systemet larmcentralen. Du får också ett meddelande till din mobil. Rökdetektorn mäter även rumstemperatur och relativ luftfuktighet.

Kameradetektor

Kameradetektor

Med en kamera i ditt larmsystem kan operatören omedelbart kontrollera vad som orsakat ett larm och snabbt sätta in rätt åtgärd.

Med bild på larmorsaken kan vi kalla på polis och räddningstjänst vid inbrott eller brand. Eller så kan vi avstyra insats vid ett falsklarm. Du kan ställa in känsligheten i detektorn så att den är husdjursanpassad. På så vis kan dina husdjur röra sig fritt i hemmet, även när det är larmat.

Dessutom kan du när larmet är på, själv ta bilder via kameran och därmed se hur det ser ut där hemma direkt i Verisure App - var du än befinner dig.

Manöverpanel

Manöverpanel

På manöverpanelen larmar du av och på med personlig kod eller med din larmbricka.

Panelen fungerar som ett trygghetslarm. Tryck in de två SOS-knapparna så går larmet direkt till en operatör på vår larmcentral. Manöverpanelen kan också användas som dörrklocka. Du ställer in manöverpanelen så att den ger signal och talar om för dig om någon kliver in genom entrén.

Magnet

Vibrationsdetektor

Våra vibrationsdetektorer känner när ett inbrottsförsök påbörjas på ett fönster eller en dörr och triggar larmet redan innan någon obehörig tar sig in. En vanlig magnetdetektor triggar larmet först när dörren eller fönstret bryts upp.

Med våra vibrationsdetektorer upptäcker vi alltså inbrottet innan det hinner ske och kan därför också agera snabbare än någon annan. Med vibrationsdetektorerna skapar du ett punktskydd på dörrar, fönster och andra strategiska intrångspunkter. En trygghet både när boendet står tomt eller under natten när du är hemma.

SmartPlug

Smart plug

Med smart plug i ditt system kan du med Verisure App fjärrstyra belysningen och nästan alla elektriska apparater i ditt hem, var du än är.

Om smart plug är kopplat till ditt larmsystem kan du tända och släcka genom att larma av och på, eller tända belysningen när larmet går. Det är ett enkelt sätt att tillföra både säkerhet och bekvämlighet till ditt hem. 

StarKey

Larmbricka

Med larmbrickan är det enkelt för hela familjen att larma på och av.

Håll brickan mot manöverpanelen och med ett knapptryck är det klart. Varje larmbricka har en unik identitet. På så sätt håller du reda på vem som kommer och går i hemmet och kan lätt spärra en tappad bricka eller registrera en ny.   

Erbjudandet gäller för kunder hos Folksam. Erbjudandet gäller endast vid nyinstallation och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.