Total Säkerhet AB

Din lokala larmleverantör i Södra Vätterbygden.

Sveriges mest installerade hemlarm

Verisure är det nya namnet för Securitas Directs hemlarm. Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra

300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen.


Uppkoppling till vår egna larmcentral med övervakning dygnet runt, fria väktarutryckningar och professionell installation är grundvalar i vårt erbjudande.


Total Säkerhet AB är din lokala leverantör av hemlarm från Verisure i Södra Vätterbygden.


Ring Total Säkerhet på 036-13 23 20 eller fyll i formuläret, så får du veta mer.


Jag är intresserad, kontakta mig!

Sveriges mest installerade hemlarm

Vi söker fler säljare/säkerhetsrådgivare.

Kontakta oss


Nu ska vi utöka vårt framgångsrika företag med ytterligare duktiga säljare. Vi säljer och installerar marknadens smartaste inbrott- och brandkoncept till privatpersoner! 


Verisure Securitas Direct erbjuder smarta övervakade brand- och inbrottslarm och vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 320 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen.  


Verisure Securitas Direct är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.


Nu söker vi Dig som har:

- Hög servicekänsla och god social förmåga

- Starkt målfokus

- Tydlig tävlingsinstinkt

- Körkort BVi erbjuder Dig:

- Gedigen utbildning genom Verisure Sales Academy

- Kontinuerlig coaching och kompetensutveckling

- Motiverande team- och säljaktiviteter

- Goda karriärsmöjligheter inom bolaget


Som sökande har du ett prickfritt förflutet då utdrag ur polisens belastningsregister är rutin i vår rekrytering. Arbetsplatsen kommer att vara hos oss i Jönköpingsregionen. Vi är sedan 2004 partner och franchisetagare till Verisure Securitas Direct.


Vill Du veta mer?

Kontakta då Mikael Sandblom på 036-13 23 20. Din ansökan med personligt brev och meritförteckning, skickar du senast 2015-09-25 till mikael.sandblom@verisurepartner.se


Välkommen!

Kolla in filmen om smarta funktioner för hemmet

01.13

Smarta funktioner för hemmet

Vi gör ditt vardagsliv lite enklare och roligare

Inbrott

Inbrott

Ditt hem är i trygga händer medan du är borta, eller när du larmar på innan du går och lägger dig för kvällen. Du får ett professionellt övervakat inbrottslarm med bildverifiering av larmorsaken, skalskydd samt fria väktarutryckningar.

I vår Intrusion Pro-tjänst ingår avskräckande larmdekaler som placeras på dörrar och fönster. Våra operatörer håller hela tiden koll på ditt larmsystem och reagerar snabbt om någonting händer. Om larmet skulle gå tar kameradetektorerna omedelbart en serie bilder som skickas till larmcentralen. Operatören kan direkt avgöra vad som utlöst larmet och sätta in rätt åtgärd. 

Energi

Energi

Någon grad hit eller dit spelar stor roll för energiförbrukningen i ditt hem. Om du sänker inomhustemperaturen med en grad kan du spara fem procent av dina uppvärmningskostnader.

Flera av våra larmprodukter  innehåller termometer, som exempelvis rökdetektorn och sirenen. Få bättre koll över kostnaderna genom att läsa av inomhustemperaturen hemma eller i sommarstugan genom Verisure App i din mobil.


Med SmartPlug kan du styra belysning och elektriska apparater upp till 2300W i ditt hem via Verisure App. Varför inte koppla TV:n, stereon eller andra apparater som är i standby-läge till en SmartPlug? Genom att stänga av dem helt och hållet kan ett normalhushåll spara upp till 500 kWh per år.

Klimat

Klimat

Det är viktigt att ha ett välmående hus. Då mår även du och din familj bra. En för hög relativ luftfuktighet kan orsaka fuktproblem, mögel och kvalster, medan en låg luftfuktighet kan leda till torra ögon och torr hud, eller allergier. Med Verisure klimatsensor håller du koll på fukten i krypgrunden eller på vinden.

Även vår rökdetektor mäter luftfuktighet och temperatur i hemmet. Du läser av nivåerna med Verisure App.

Brand

Brand

Ur vårt perspektiv är ett pålitligt brandvarningssystem en av grundstenarna för trygghet i hemmet. Vid en brand är varje sekund dyrbar. Därför rekommenderar vi en rökdetektor i varje rum.

Med Verisure får du ett avancerat brandvarningssystem med sammankopplade rökdetektorer, som är uppkopplade till vår larmcentral och som meddelar dig i mobilen om rökutveckling skulle uppstå. Rökdetektorerna är sammankopplade med våra kameradetektorer som tar bilder och skickar dem till larmcentralen vid rökutveckling. Med bildverifiering av larmorsaken kan operatören snabbt vidta korrekt åtgärd, även då ingen är hemma. 

Lås

Lås

Släpp in hantverkaren trots att du inte är hemma. Skapa tillfälliga inpasseringskoder för husvakten när du är på semester och se när barnen kommer hem och låser upp medan du är på jobbet.

Med en SmartLock låsmodul till ditt digitala lås från Yale Doorman får du bättre koll på hemmet. Du styr och håller ett öga på låset med mobilen genom Verisure App. Låset kopplas automatiskt ihop med ditt Verisure hemlarm för fler uppkopplade smarta tjänster.

SOS

SOS

Lyckligtvis är nödsituationer i hemmet ovanliga, men olyckor kan trots allt ändå ske. Med ett kontaktlarm i hemmet har du nära till hjälp vid en akut situation. Larmet fungerar som en extra trygghet för hela familjen och kan enkelt användas av alla för att tillkalla hjälp.

Kontaktlarmet sitter i manöverpanelen. Vid en nödsituation går larmet direkt till en av våra operatörer. Om du valt en tjänst som du själv hanterar, kan du styra SOS-larmet till din mobiltelefon, vilket kan ge ytterligare trygghet om exemplevis barnen är ensamma hemma.