Manöverpanel

3 batterier (CR 123A)

Här hittar du en guide och video om hur du byter batterier i Verisure Manöverpanel.

1. Gå till Mina Sidor - Gör det själv > Byt batterier. Välj den komponent du vill byta batteri på och klicka på fortsätt. Följ instruktionerna för verifiering.
  2. Använd en stjärnskruvmejsel och lossa fästskruven på undersidan av panelen.
  3. Lossa panelen från väggfästet genom att dra nedre delen av panelen utåt och ta bort luckan på baksidan.
  4. Ta ur de gamla batterierna och vänta 30 sekunder innan du sätter i de nya.
  5. Sätt tillbaka luckan och sätt sedan tillbaka panelen i bakstycket. Skruva fast skruven i botten.
  6. Gå tillbaka till Mina Sidor och slutför batteribytesprocessen.

Länk till video: https://youtu.be/spPOyVyPRZw