Supervecka!

Upp till 2000:- rabatt på Sveriges mest installerade hemlarm.

Trygg Bas

2.990:-

(Ord. Pris 3.490:-)
319:-/mån

Inbrottslarm med SOS och bildverifiering.

Hemlarm - Verisure Start

Trygg

5.990:-

(Ord. Pris 7.990:-)

399:-/mån

Brand- och inbrottslarm med SOS och bildverifiering.

Hemlarm - Verisure Home GSM

Trygg Plus

7.990:-

(Ord. Pris 9.990:-)

499:-/mån

Brand-, vatten- och inbrottslarm med SOS och bildverifiering. ID-skydd ingår.

Hemlarm - Verisure Home Plus

Trygg Premium

12.990:-

(Ord. Pris 14.990:-)

699:-/mån

Brand-, vatten- och inbrottslarm med SOS och bildverifiering. ID-skydd ingår. All service ingår.

Hemlarm - Verisure Apartment

Trygg Lägenhet

3.990:-

(Ord. Pris 4.490:-)

279:-/mån

Brand- och inbrottslarm med SOS och bildverifiering.

Hemlarm - Verisure Home GSM

Snabbast rätt åtgärd!

Directenheten med inbyggd sirén fungerar som en fast telefon mellan larmcentralen och ditt hem.


Med hjälp av den kan larmcentralen snabbt få kontakt och vidta rätt åtgärd, det kan handla om att tillkalla räddningstjänst då någon skadat sig eller är i fara. Tack vare vår Directenhet kan larmcentralen vid ett inbrott avhysa obehöriga från platsen, vilket är en unik tjänst.

Check box
  • Snabbare och säkrare verifiering av orsak till larmet och rätt åtgärd kan vidtas direkt!
Checkbox
  • Ökad trygghet vid olyckor eller akut sjukdom
Checkbox
  • Tryggt för barn som är ensamma hemma, speciellt om fast telefon saknas i hemmet
Checkbox
  • Larmcentralen kan kommunicera med oinbjudna gäster
Verisure Vattendetektor

Fyll i formuläret eller ring 020-26 26 00

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig för en kostnadsfri rådgivning.
Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Vid inskickat formulär kontaktar vi dig per telefon för rådgivning och uppföljning av ditt ärende kort efter att formuläret har kommit oss tillhanda.

I samband med inskickat formulär och registrering godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår kommunikationsverksamhet såsom e-post, sms etc. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice på kundtjanst@verisure.se. Vi försäkrar att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter till tredje part.

JAG ÄR INTRESSERAD, kontakta mig

Fria väktarutryckningar ingår

Sveriges mest installerade hemlarm.

Fria väktarutryckningar ingår

Verisure ger dig ett professionellt övervakat inbrottslarm med kameradetektor för bildverifiering av larmorsaken samt fria väktarutryckningar. I larmpaketet ingår avskräckande larmdekaler som placeras på dörrar och fönster. Våra larmoperatörer håller hela tiden koll på ditt larmsystem och agerar direkt om någonting händer. Om larmet skulle gå tar kameradetektorerna omedelbart en serie bilder som skickas till larmcentralen. Operatören kan direkt avgöra vad som utlöst larmet och sätta in rätt åtgärd, som att skicka väktare.

 

Systemets uppkoppling till larmcentralen är mycket säker då det kan anslutas både genom bredband och GSM. Du kan också få ett skalskydd med bevakning av strategiska intrångspunkter med hjälp av dörr-/fönsterdetektorer. Ditt hem är i trygga händer medan du är borta, eller när du larmar på innan du går och lägger dig för kvällen.

Larmdekal

Svårt att välja hemlarm?

Gör vårt test så får du veta vilket larmpaket som passar dig.
Du får svaret inom en minut!

Reco

Kundbetyg: 4,7 / 5

...värd varenda krona.

Betyg 5

Hela system är snyggt designat och ger en känsla av kvalite. Mycket bra app och fungerar perfekt med timers för belysning. 

Har några gånger utlöst larmet själv och operatörerna ringer snabbt upp. Totalt sett är jag riktigt nöjd och känner mig trygg. Tycker att larmet samt deras tjänster är värd varenda krona. Dessutom känns det framtidssäkrat med kontinuerlig utveckling av produkterna.

Fredrik

Kund hos Verisure

...perfekt fungerande service.

Betyg 5

Verisure har ända sedan vi fått ett erbjudande och tecknat avtal agerat på ett professionellt och hjäpsamt sätt, alltid med en positiv attityd.

Alltifrån installation, information om funktion och tjänster, uppföljning vid larm, stömavbrott etc har fungerat klanderfritt. Verisure appen är dessutom mycket lättanvänd.
Vi är som helhet nöjda, Verisure uppfyller våra förväntningar och kan rekommenderas.

Carl-henric G

Kund hos Verisure

..otroligt snabba

Betyg 5

Jag har absolut ingenting att klaga på. Alltifrån installationen tills i dag har jag bara gott att säga om både varor och tjänster.

Framför allt är personalen alltid vänliga och tillmötesgående när man behöver hjälp eller har "klantat" till dig och otroligt snabba med att höra av sig om något i larmet har utlösts. Alltså, bara lovord!

Ann-margreth

Kund hos Verisure


Läs fler omdömen från våra kunder på reco.se

Vi finns där för dig hela vägen

Våra larmspecialister tar hand om installationen av ditt larmsystem

Installation och service

- Vi hjälper dig hela vägen

Våra larmspecialister tar hand om installationen av ditt larmsystem. Det är en service vi ger alla våra kunder.

Det är också en garanti för både dig och oss, att hela larmkedjan fungerar.

Verisure/Securitas Direct larmcentral är öppen dygnet runt

Egen larmcentral

- Dygnet runt

Verisure/Securitas Direct larmcentral bemannas av specialutbildade larmoperatörer alla dagar på året, dygnet runt. De är specialiserade på att tolka och verifiera larmorsaken och kan snabbt avgöra vilken åtgärd som skall sättas in.

Larmcentralen är enbart till för våra egna kunder. Till skillnad från andra larmcentraler arbetar våra operatörer enbart med den teknik och de tjänster vi erbjuder. Detta gör att vi kan erbjuda marknadens bästa service.

Väktarutryckningar ingår i ditt abonnemang

Väktarutryckning ingår

- oavsett orsak

Vid larm åker alltid väktare till ditt hem och gör en inspektion. Det kostar inget extra, oavsett vad som har orsakat larmet.

Väktarutryckningar ingår i ditt abonnemang. I de flesta fall samarbetar vi med Securitas, som har många års erfarenhet och är proffs på väktartjänster. 

Välj rätt brandskydd

Uppkoppling till vår egna larmcentral ger ökad trygghet.

Med Verisure får du ett avancerat brandvarningssystem med sammankopplade rökdetektorer, som varnar med både signal och röstmeddelande. Rökdetektorerna är uppkopplade till vår larmcentral och meddelar dig i mobilen om rökutveckling skulle uppstå. Om minst två rökdetektorer varnar om rökutveckling, kan våra larmoperatörer ringa räddningstjänsten direkt, även om ingen är hemma.


Rökdetektorerna är också sammankopplade med våra kameradetektorer som tar bilder och skickar dem till larmcentralen vid rökutveckling. Bildverifiering av larmorsaken är ett ytterligare redskap för operatören att snabbt vidta korrekt åtgärd.

En brandvarnare i varje rum ger ökad trygghet
Verisure app

Styr ditt hemlarm med mobilen

Larma på och av. Få notifikationer när barnen kommer hem. Kolla larmets status och läs av temperaturen i hemmet. Med Verisure App är det enkelt att styra och hålla koll på ditt hem genom mobilen, var du än befinner dig.


Med fler produkter och tjänster kan du också låsa upp ytterdörren, styra belysningen i hemmet eller hålla koll på luftfuktigheten i husgrunden eller på vinden. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster som gör din vardag lite enklare och roligare.


Verisure App finns att ladda ner för iPhone, Android och Windows-telefoner.

App Store
Google play
App Store

Smarta tjänster för hemmet och familjen.

Tänk om det fanns ett hemlarm som kunde stänga av kaffebryggaren eller tala om för dig när barnen kommer hem från skolan, även när du själv inte är hemma. Med Verisure får du så mycket mer än ett vanligt hemlarm – du får ett uppkopplat smart hem.


Larma på och stäng av ditt hemlarm med din mobil. Styr ditt lås, belysning eller annan elektronik på distans. Få meddelanden i mobilen när barnen kommer hem. Läs av inomhustemperaturen eller luftfuktigheten och bli varnad när brandlarmet går.


Genom att använda modern trådlös teknologi, kombinerad med Verisure App och Mina Sidor som fungerar som en webbaserad kontrollpanel, håller Verisure dig i kontakt med ditt hem och din familj - var du än befinner dig.

Smarta tjänster för hemmet
Securitas väktare

Så fungerar Verisure inbrottsskydd 

00.58

Säkra produkter med unik teknologi

Verisure är en leverantör av hemlarm och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Med oss får du ett framtidssäkert system som är utbyggnadsbart och som innehåller mångfunktionella produkter. Så fort du kopplar på en ny produkt, laddar du bara ner ny mjukvara. Uppkoppling genom både bredband och GSM, krypterad kommunikation och det faktum att vi själva står för design och utveckling, gör systemet extremt säkert och pålitligt.

Bekanta dig med några av våra produkter!

VBox E

Huvudenhet

Huvudenheten är hjärtat och hjärnan i ditt system. 

 

Den fungerar som ett nav i all kommunikation inom systemet och med larmcentralen, och kopplas upp mobilt (GSM) och via bredband. Två kommunikationsvägar gör att systemet är anslutet till larmcentralen, även om nätuppkopplingen inte fungerar eller om det för tillfället inte finns mobiltäckning. 

Siren

Directenhet med sirén

Directenheten med inbyggd sirén fungerar som en fast telefon mellan larmcentralen och ditt hem.

 

Med hjälp av den kan larmcentralen snabbt få kontakt och vidta rätt åtgärd, det kan handla om att tillkalla räddningstjänst då någon skadat sig eller är i fara. Tack vare vår Directenhet kan larmcentralen vid ett inbrott avhysa obehöriga från platsen, vilket är en unik tjänst.

Rökdetektor

Rökdetektor

Verisure rökdetektorer pratar med dig och med varandra.

 

Detektorerna är sammankopplade och varnar med både röstmeddelande och signal så att alla i hemmet snabbt vet var rökutvecklingen finns. Samtidigt larmar systemet larmcentralen. Du får också ett meddelande till din mobil. Rökdetektorn mäter även rumstemperatur och relativ luftfuktighet.

Kameradetektor

Kameradetektor

Med en kamera i ditt larmsystem kan operatören omedelbart kontrollera vad som orsakat ett larm och snabbt sätta in rätt åtgärd.

 

Med bild på larmorsaken kan vi kalla på polis och räddningstjänst vid inbrott eller brand. Eller så kan vi avstyra insats vid ett falsklarm.  Du kan ställa in känsligheten i detektorn så att den är husdjursanpassad. På så vis kan dina husdjur röra sig fritt i hemmet, även när det är larmat.

Manöverpanel

Manöverpanel

På manöverpanelen larmar du av och på med personlig kod eller med din larmbricka.

 

Manöverpanelen fungerar som ett trygghetslarm. Tryck in de två SOS-knapparna så går larmet direkt till en operatör på vår larmcentral. Manöverpanelen kan också användas som dörrklocka. Du ställer in manöverpanelen så att den ger signal och talar om för dig om någon kliver in genom entrén.

Magnet

Dörr-/fönsterdetektor

Med dörr- och fönsterdetektor skapar du ett punktskydd på ytterdörren, fönster och andra strategiska intrångspunkter. När en magnetkontakt bryts, då går larmet.

 

Du kan gillra larmfällor för en inbrottstjuv genom att larma dörren ner till källaren eller andra dörrar som du kan stänga om natten eller när du åker på semester. Det blir inte bara ett inbrottsskydd när du är hemifrån. Du kan ha hela eller delar av skyddet på under natten.

SmartPlug

Smart plug

Med smart plug i ditt system kan du med Verisure App fjärrstyra belysningen och nästan alla elektriska apparater i ditt hem, var du än är.

 

Om smart plug är kopplat till ditt larmsystem kan du tända och släcka genom att larma av och på, eller tända belysningen när larmet går. Det är ett enkelt sätt att tillföra både säkerhet och bekvämlighet till ditt hem. 

StarKey

Larmbricka

Med larmbrickor är det enkelt för hela familjen att larma av och på.

 

Håll brickan mot manöverpanelen och med ett knapptryck är det klart. Varje larmbricka har en unik identitet. På så sätt håller du reda på vem som kommer och går i hemmet och kan lätt spärra en tappad bricka eller registrera en ny.   

Snabblänkar

Försäljning och information hemlarm: 020-26 26 00

Kundtjänst - dygnet runt, året runt: 020-7 24 365

E-post Kundtjänst: kundtjanst@verisure.se 

Kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Vanliga frågor

Ta kontakt med vår säljavdelning på 020-71 33 55 eller boka en kostnadsfri rådgivning via formulär här på webbplatsen, så hjälper vi dig med ett system som passar just dig och ditt hem.

Om larmet går aktiveras kameradetektorn och bilder skickas iväg till larmcentralen. Operatören kan med stor säkerhet avgöra om det finns anledning att omedelbart skicka ut väktare, larma räddningstjänsten eller om larmet har aktiverats av misstag. Kameradetektorn kan endast ta bilder när larmet går och skyddar därför din integritet i bostaden.

Vår larmcentral är bemannad dygnet runt, året runt och certifierad enligt svensk standard SSF136 inklusive ISO9001:2000 (nr 03-622). Larmcentralen är både Sveriges och Europas största, och vi hanterar enbart de kunder som också har våra produkter installerade. Larmcentralen tar ansvar för alla insatser som rör ditt larm, från teknisk service till väktarutryckningar. Våra operatörer och andra medarbetare är specialister på just den teknik och de tjänster som ingår i din larminstallation. Vår larmcentral når du alltid på telefonnumret 020-7 24 365.


Från utlandet når du larmcentralen på
+46 13 31 77 00.

Sociala Medier

Följ Verisure på Facebook

Se våra reklamfilmer på Youtube

Se våra reklamfilmer på Youtube

Om du visste...

Verisure reklamfilm på Youtube - Inbrott

Var 24 minut

Verisure reklamfilm på Youtube

Inbrott

Verisure reklamfilm på Youtube

Brand

Se våra reklamfilmer på Youtube

Godnatt

Se våra reklamfilmer på Youtube

Kycklingen

Läs vår blogg

  • 28 januari 2016
    Här ökar lägenhetsinbrotten mest
    Lägenhetsinbrotten ökar och uppklarningsprocenten är låg, endast tre av hundra inbrott klaras upp av polisen. Enligt försäkringsbolaget IF så oroar sig så många som var tredje person i Sverige för inb... Läs mer >>