Hemlarm - Kampanjerbjudande!

Brand- och inbrottslarm med SOS

Hemlarm - Verisure Home GSM


Verisure Home GSM

2.980:- med installation

(Ord pris 3.980:-)

Intrusion och Fire Pro-tjänst samt Mobile Connectivity (GSM) med dygnet runt-uppkoppling till larmcentral och fria väktarutryckningar från 299:-/mån.


Ring 020-71 33 55

Eller skicka in en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

SKICKA INTRESSEANMÄLAN

Är du befintlig kund, ring 020-7 24 365.


Succén fortsätter!

Kampanjen förlängs t.o.m 31 augusti 2014 och kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Verisure Home GSM i korthet

Inbrott
Inbrott
Brand
Brand
Energi
Energi
SOS
SOS

Verisure Home GSM är ett grundpaket innehållande brand- och inbrottslarm med kameradetektor samt kontaktlarm. Verisures system följer Svenska Stöldskyddsföreningens regler och rekommendationer.​

Kameradetektorn i systemet möjliggör bildverifiering av larmorsaken. När larmet går, tar detektorn en serie bilder och skickar dem till larmcentralen. Operatören kan omedelbart avgöra vilken larmåtgärd som behöver vidtas, exempelvis väktarutryckning, kontakta polis eller räddningstjänst.


Rökdetektorerna är sammankopplade. Det innebär att om en detektor känner av rök, meddelar den genast de andra detektorerna i systemet. De aktiveras alla samtidigt, med både röst- och larmsignal. Rökdetektorn aktiverar även kameradetektorn.


Magnetkontakten kontrollerar tid för in- och utpassering och kan göra så att larmet signalerar när någon går in eller ut.


Systemet larmas lätt via manöverpanelen med en kod, StarKey larmbricka eller med Verisure App.


SOS-knapparna på manöverpanelen fungerar som ett kontaktlarm till larmcentralen, som ringer upp dig direkt. Om du inte svarar skickas väktare.


Systemet innehåller flera funktioner för det smarta hemmet och använder både bredband och GSM för att ansluta till larmcentralen.


Med Verisure IQ får du tillgång till Mina Sidor och Verisure App för fjärrstyrning och övervakning: Kontrollera att larmet är på, ta reda på temperaturen och luftfuktigheten, och se vem som larmat på och av vid olika tidpunkter.


Installationen planeras och utförs av en professionell installatör som också visar dig hur enkelt det är att hantera ditt larmsystem. Du kan alltid uppgradera ditt system med fler funktioner och tjänster.


Vi följer Svenska Stöldsskyddsföreningen regler och rekommendationer.


Enligt regelverket SSF 140 ska bland annat:
-  Installationen ske av certifierad installatör
-  Larmet vara kopplat till larmcentral
-  Centralapparaten placeras på ett dolt ställe, inte direkt innanför dörren


 Dessutom rekommenderar SSF:
-  Övervakad larmöverföring till larmcentralen
-  Kontrolla regelbundet att anläggningen och larmöverföringen fungerar
-  Inga kontantkort för larmsändaren


Professionell installation
Bredband och GSM-uppkoppling till larmcentral
Larmcentral dygnet runt
Yttre väktartjänst med fria utryckningar
Inbrottsskydd med bildverifiering
Brandvarningssystem med bildverifiering
Kontaktlarm
Mina Sidor
Verisure App

Ge oss en minut så visar vi dig det smarta hemmet

Smarta funktioner för hemmet

Håll dig uppkopplad till hemmet

 IQontrol

Verisure IQ

Verisure IQ är en tjänst som låter dig styra systemet via Mina Sidor och Verisure App. Tjänsten ingår i ditt system och är kostnadsfri; den enda förutsättningen är att systemet är anslutet via bredband. Om inte, kan du köpa SMS som behövs för att styra systemet på distans, på Mina Sidor.

Verisure IQ sammankopplar produkter och professionella tjänster med ditt hus, hem och familj. Du kan till exempel kontrollera ditt digitala lås och SmartPlug på distans, koppla till och från larmet och ansluta fler produkter och tjänster till systemet, när du vill. Med andra ord - det är det som gör ditt hem smart.


Mina Sidor

Mina Sidor

För att få ut det mesta av ditt system behöver du aktivera Mina Sidor - din personliga kontrollpanel på nätet. Här ställer du in och styr ett flertal av ditt systems funktioner.

Uppdatera dina uppgifter så att vi alltid kan nå dig, lägg till nya kontaktpersoner, eller lägg till StarKey larmbrickor och andra produkter till ditt system. Du kan också anpassa larmet till ditt husdjur och göra semesterinställningar, så är ditt system optimerat när du är bortrest.

 

Verisure App

Verisure App

Med Verisure App är det enkelt att styra och hålla koll på ditt hem genom mobilen, var du än befinner dig.

Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster som gör din vardag lite enklare och roligare.

Verisure App finns att ladda ner för iPhone, Android och Windows-telefoner.App Store
Google play
Windows Store

Kostnadsfri rådgivning

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig för en kostnadsfri rådgivning.

JAG ÄR INTRESSERAD, kontakta mig

Vad säger våra kunder?

...imponerad av er service.

Jag har alltid varit oerhört imponerad av er service. Faktiskt ... ett utav de få tjänster jag köper som överträffat mina förväntningar. 

Ni ringer ALLTID upp under 20 sekunder när det inträffat ett larm. Mycket bra framkomlighet och bra bemötande i ert supportcenter när jag sökt svar på frågor!!! 


Ni kommer att ha mig och min familj som kund ett bra tag till, det ska VÄLDIGT mycket till för att jag skulle byta. Jag kan ev. tänka mig att utöka mitt larm med ev. fler funktioner. 

Erik von Kraemer

Kund hos Verisure

Tack för ett toppenlarm!

Lite ROS till ER! Fick inte av larmet idag när jag kom hem. NI var supersnabba på att ringa upp mig! Tack för ett toppenlarm!

Lotta Andersson

Kund hos Verisure

Vill verkligen rekommendera...

För ca 4 veckor sedan så installerade vi ett larm ifrån er. Det var den bästa investeringen vi gjort.

Igår eftermiddag så får jag ett sms att det brinner i gäststugan, jag ringer omedelbart 112. Dom är redan på väg tack vare att larmet redan kontaktat larmcentralen.


Vill verkligen rekommendera att alla skulle ha ett sånt larm som vi installerade. Det sa räddningstjänsten med.  

Leif Bäcklin

Kund hos Verisure

Produkter som ingår i Verisure Home GSM

VBox

VBox

VBox är hjärtat och hjärnan i ditt system.

Den fungerar som ett nav i all kommunikation inom systemet och med larmcentralen, och kopplas upp mobilt (GSM) och via bredband. Två kommunikationsvägar gör att systemet är anslutet till larmcentralen, även om nätuppkopplingen inte fungerar eller om det för tillfället inte finns mobiltäckning. 

Rökdetektor

2x Rökdetektor

Verisure rökdetektorer pratar med dig och med varandra.

Detektorerna är sammankopplade och varnar samtidigt med både röstmeddelande och signal så att alla i hemmet snabbt vet var rökutvecklingen finns. Med Fire Pro-tjänst larmar systemet larmcentralen. Du får också ett meddelande till din mobil. Rökdetektorn mäter även rumstemperatur och relativ luftfuktighet. 

Kameradetektor

Kameradetektor

Med en kameradetektor i ditt larmsystem kan operatören omedelbart kontrollera vad som orsakat ett larm och snabbt sätta in rätt åtgärd.

Med bild på larmorsaken kan vi kalla på polis och räddningstjänst vid inbrott eller brand. Eller så kan vi avstyra insats vid ett falsklarm.  Du kan ställa in känsligheten i detektorn så att den är husdjursanpassad. På så vis kan dina husdjur röra sig fritt i hemmet, även när det är larmat.

Siren

Siren

Sirenen är en fristående enhet som larmar med 105 decibel.

Med en inbyggd termometer fungerar sirenen i princip som en extra brandvarnare och fungerar som komplement till rökdetektorer då den
larmar när temperaturen överstiger 65°C. Du kan också läsa av
inomhustemperaturen med Verisure App.

Manöverpanel

Manöverpanel

På manöverpanelen larmar du av och på med personlig kod eller med din StarKey.

Panelen fungerar som ett trygghetslarm. Tryck in de två SOS-knapparna så går larmet direkt till en operatör på vår larmcentral. Manöverpanelen kan också användas som dörrklocka. Du ställer in manöverpanelen så att den ger signal och talar om för dig om någon kliver in genom entrén.

Magnet

Magnet

Med dörr- och fönstermagneter skapar du ett punktskydd på ytterdörren, fönster och andra strategiska intrångspunkter. När en magnetkontakt bryts, då går larmet.

Du kan gillra larmfällor för en inbrottstjuv genom att larma dörren ner till källaren eller andra dörrar som du kan stänga om natten eller när du åker på semester. Det blir inte bara ett inbrottsskydd när du är hemifrån. Du kan ha hela eller delar av skyddet på under natten.

StarKey

StarKey

Med en StarKey larmbricka är det enkelt för hela familjen att larma av och på.

Håll brickan mot manöverpanelen och med ett knapptryck är det klart. Varje StarKey har en unik identitet. På så sätt håller du reda på vem som kommer och går i hemmet och kan lätt spärra en tappad bricka eller registrera en ny. 

SmartPlug

SmartPlug

Med SmartPlug i ditt system kan du med Verisure App fjärrstyra belysningen och nästan alla elektriska apparater i ditt hem, var du än är.

Om SmartPlug är kopplat till ditt larmsystem kan du tända och släcka genom att larma av och på, eller tända belysningen när larmet går. Det är ett enkelt sätt att tillföra både säkerhet och bekvämlighet till ditt hem. 

Snabblänkar

Försäljning och information hemlarm: 020-71 33 55

Kundtjänst - dygnet runt, året runt: 020-7 24 365

E-post Kundtjänst: kundtjanst@verisure.se 

Kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Vanliga frågor

Ta kontakt med vår säljavdelning på 020-71 33 55 eller boka en kostnadsfri rådgivning via formulär här på webbplatsen, så hjälper vi dig med ett system som passar just dig och ditt hem.

Om larmet går aktiveras kameradetektorn och bilder skickas iväg till larmcentralen. Operatören kan med stor säkerhet avgöra om det finns anledning att omedelbart skicka ut väktare, larma räddningstjänsten eller om larmet har aktiverats av misstag. Kameradetektorn kan endast ta bilder när larmet går och skyddar därför din integritet i bostaden.

Vår larmcentral är bemannad dygnet runt, året runt och certifierad enligt svensk standard SSF136 inklusive ISO9001:2000 (nr 03-622). Larmcentralen är både Sveriges och Europas största, och vi hanterar enbart de kunder som också har våra produkter installerade. Larmcentralen tar ansvar för alla insatser som rör ditt larm, från teknisk service till väktarutryckningar. Våra operatörer och andra medarbetare är specialister på just den teknik och de tjänster som ingår i din larminstallation. Vår larmcentral når du alltid på telefonnumret 020-7 24 365.


Från utlandet når du larmcentralen på
+46 13 31 77 00.

Sociala Medier

Facebook

Se våra reklamfilmer på Youtube

Se våra reklamfilmer på Youtube

Godnatt

Se våra reklamfilmer på Youtube

Kaninfest

Se våra reklamfilmer på Youtube

Kycklingen

Läs vår blogg

  • 1 juli 2014
    Bekymmersfri semester? Här är checklistan.
    Sommar och semester. Efterlängtat, eller hur? Vi vill att du ska njuta fullt ut av din välförtjänta ledighet. Därför bjuder vi på en checklista med tips som ökar din och familjens trygghet.
    Efter en...

    Läs mer